dayi troll yaparken taklaya gelme

mahirck

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Arkadaşlar geçen facede dayı trollüyordum, eminim aranızda yapan vardır neyse eleman direk cinselliğe girdi bende eğleniyorum sonra foto at dedi erkek cinsel organı attım adam erkeksin dedi kendi mesajlarını flan sildi karına vercem dedim ( para falan istemedim hatta para istiyorsu diyince bu seferlik affediyorum bidaha milletin karısına kızına yazma dedim ) polise falan vercem diyor, trajı komik ama gerçekten böyle birşey yapabilir mi merak ediyorum.

TAHABGX

Legend Member
Konular
108
RC Point
0
Bu tür bir durumda dayının tarafın polise şikayet etme olasılığı gerçekten var
Bu tür eylemler çeşitli suç kapsamına girebilir örneğin:
Tehdit: dayının mesajlarını eşine göstereceğini söylemen tehdit olarak değerlendirilebilir.
Cinsel Taciz: Cinsel içerikli fotoğraf göndermen cinsel taciz olarak değerlendirilebilir.
Özel Hayatın Gizliliğini İhlal: dayının özel mesajlarını ifşa etme tehdidinde bulunmak özel hayatın gizliliğini ihlal suçu oluşturabilir.
Bu tür eylemler Türk Ceza Kanunu na göre suç teşkil edebilir ve dayının şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlatabilir.
>﹏<

Son düzenleme:

mahirck

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Bu tür bir durumda karşı tarafın polise şikayet etme olasılığı gerçekten var
Bu tür eylemler çeşitli suç kapsamına girebilir örneğin:
Tehdit: Karşı tarafın mesajlarını eşine göstereceğinizi söylemen tehdit olarak değerlendirilebilir.
Cinsel Taciz: Cinsel içerikli fotoğraf göndermen cinsel taciz olarak değerlendirilebilir.
Özel Hayatın Gizliliğini İhlal: Karşı tarafın özel mesajlarını ifşa etme tehdidinde bulunmak özel hayatın gizliliğini ihlal suçu oluşturabilir.
Bu tür eylemler Türk Ceza Kanunu na göre suç teşkil edebilir ve karşı tarafın şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlatabilir.
dayının böyle birşey yapacağını pek sanmıyorum, 50-60 yaşlarındaydı ayrıca ilk cinsel sohbete girişi kendisi yaptı, ve mesajlarıda kimseye göndermeyeceğim 3 gün içinde gelişmeleri postlicam :D

TAHABGX

Legend Member
Konular
108
RC Point
0
dayının böyle birşey yapacağını pek sanmıyorum, 50-60 yaşlarındaydı ayrıca ilk cinsel sohbete girişi kendisi yaptı, ve mesajlarıda kimseye göndermeyeceğim 3 gün içinde gelişmeleri postlicam :D
dayı tanıdığından yardım isterse nolcak tabi dayıda biraz akılıysa.

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
18 yaşından küçüksen dava açarsa pedfiliden içeri girer kanıt olarakda facebook sslerini bosver direk dava kağıdı sayılır. Bazı ****************************** cocuklari böyle girdi içeri 2017-2019 zamanları.