Edebiyat Geçme Notu

CGNUSL

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Edebiyat geçme notu 70 olmuş bu sadece 9 lara mı yoksa bütün liseliler için geçerlimi?

Uziyy

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Bizim dönemimizde yoktu bu sene öyle bir şey gelmiş midir bilmiyorum ama resmi yerlerden kontrol edebilirsin

CGNUSL

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Bizim dönemimizde yoktu bu sene öyle bir şey gelmiş midir bilmiyorum ama resmi yerlerden kontrol edebilirsin
resmi yerlere bakıyorum ama biraz çelişkili bir durum var meb bazı şeyleri sadece 9 ve 10. sınıflara uyguluyor diğerlerine uygulamıyor oda böyle birşeymi yoksa herkesemi onunla ilgili birşey bulamadım

Uziyy

Active Member
Konular
1
RC Point
0
resmi yerlere bakıyorum ama biraz çelişkili bir durum var meb bazı şeyleri sadece 9 ve 10. sınıflara uyguluyor diğerlerine uygulamıyor oda böyle birşeymi yoksa herkesemi onunla ilgili birşey bulamadım
Senin için bu akşam kontrol edip yorumu gunceleyecegim başkan

akmanchuu

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Sadece 9.Sınıflarda geçerli diye biliyorum ve gecen seneki 9lar yani suanki 10lar

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
RC Point
0
Bu uygulama geçen sene başladı, kademe kademe gidiyor. Geçen sene 9. sınıflar yapıyordu, şuan 10. sınıflar da eklendi, şuanlık 11. ve 12. sınıflar için geçerli değil. Seneye kademeli olarak onlara da gelecek tabiki de.