Eski sevgilisine Nude atmış

Watelixs

Super Member
Konular
17
RC Point
0
Arkadaşlar 10 aylık ilişkim var ve cok güzel giden bi ilişkim var ama 8.ayımda bi erkekten öğreniyorum. sevgilim eski sevgilisinin cinsel organını ağzına alıp bırakmış böyle bişey yapmış ve 10.ayımda yani bugün kendi nudesini göğüs kısımını atmış 3 4 kere ama cinsel ilişki yaşamamış sizce inanmalımıyım ve ne yapmalıyım ozamanlar 13 14 yaşlarındaymış ve bugün ara vermek istediğimi söyledim ve cok ağladı yalvardı ne yapmalıyım kendi gecmişimden cok yaralıyım aile sorunlarından dolayı onunda böyle bişey yaptığını öğrenince bittim ara vermek istediğimi söyledim ne yapmalıyım (bana yalan söylemişti yapmadım bişey gibisinden ama sonradan ortaya cıktı)

Ü

Üye silindi 43636

Bence bir kimse ne yaşarsa yaşasın genitel bölgelerini paylaşacak veya oral yapacak kadar birşey yaşayamaz veya bu bunları yapmak için geçerli bir sebebe sahip değil.Seni üzmek istemem ama yapman gerekeni yap duygularınla değil aklınla karar ver

Moderatör tarafında düzenlendi:

Talat86

Super Member
RC Point
0
13-14 yaşındamı yapmış bunları 18 ine gelinceye kadar neler yapmıştır tahmin bile edemiyorum

Watelixs

Super Member
Konular
17
RC Point
0
Dostlar ama kızın annesiyle aynı masada oturup yemek yemişliğimiz var aynı mağazada dolaşmışlığımız var sizce ayrılmalımıyım yoksa cocuk aklı olabilir bi hatası diyip susmalımıyım akıl verin lütfen

Talat86

Super Member
RC Point
0
Dostlar ama kızın annesiyle aynı masada oturup yemek yemişliğimiz var aynı mağazada dolaşmışlığımız var sizce ayrılmalımıyım yoksa cocuk aklı olabilir bi hatası diyip susmalımıyım akıl verin lütfen
kardeşim cinsel birliktelik yok ise bir şans daha ver seviyorsan eğer.

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
bi kere yapan bir daha yapar bro ayrıca güvenin kırıldıysa nasıl kazanmasını bekliyorsun tekrar
ki nasıl bakacan yüzüne her baktığında y'rr'k aklına gelecek aklını kullan onu yapan neler neler yapmıştır

oguzemre1

Member
RC Point
0