Gizli Hesapları Gösteren Web Sitesi

buraksakka18

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Arkadaşlar uzun zamandır gizli Hesapları gösteren bir web sitesi veya uygulama arıyorum. Sizin bildiginiz var mı ? Yoksa bunların hepsi fix mi yedi ? Bilenler paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler iyi forumlar.

justhooklt

Confirmed Memb.
Konular
10
RC Point
0
bu sistemler aslında şu şekilde çalışıyor: sistemi kullanabilmek için hesabını girmen gerekiyor ve senin girdiğin hesabın takip ettiği gizli porfil olan herkes uygulamaya da geçiyor yani birinin profilini görmek istiyorsan daha önce onu takip eden birinin kullandığın uygulamaya hesabını girmiş olması lazım Postegro diye bir uygulama bunu yapıyordu diye biliyorum

buraksakka18

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
bu sistemler aslında şu şekilde çalışıyor: sistemi kullanabilmek için hesabını girmen gerekiyor ve senin girdiğin hesabın takip ettiği gizli porfil olan herkes uygulamaya da geçiyor yani birinin profilini görmek istiyorsan daha önce onu takip eden birinin kullandığın uygulamaya hesabını girmiş olması lazım Postegro diye bir uygulama bunu yapıyordu diye biliyorum
postegro para istiyor artık direk ve parayı versende gösterme garantisi yok. Eskinden 1 kere gösterme şansı verirdi oda yok. Ama mutlaka vardır çalışan sistem sadece biz bilmiyoruz

maykamca

Ultra Member
Konular
25
RC Point
0
Postegro nun yan sanayisi Lili vardı en son, aktif mi bilmiyorum kontrol sağalrsın hocam