Kaza Yaptığım İçin Çalışamıyorum..

BlackLovee

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
iyi formlar arkadaslar trafik kazası getirdigim icin calısamıyorum yömiye işlere gidiyordum genelde oyüzden net bir gelirim yok ev kira 2 cocuk bir şekilde para kazanmam gerekiyor eskiden gmail ac sat falan yapıyordum ama suan onlarda olmuyor sıkı tedbirler alınmış sanırım yada biz bitmisiz artık :) dropshipping mevzularına bakıyorum birkac gündür ama aklıma yatmadı yardımcı olucak varsa cok sevinirim simdiden herkese teşekkürler.

BlackLovee

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
metin2 yang satısı ile ilgilenirsen bi hile alıp günlük 500ila 3k arası kazanabilirsin
tr üzerine denemiştim fakat bilgisayarım iyi olmadıgı icin pek bir kazanc elde edemedim ama yardımcı olabilirim diyorsan konusmaya değer severek oynuyordum cünkü biliyorsunki kimse ekmegini paylasmak istemiyor haklı olarak yardım eden yok

Anadolu2654

Super Member
Konular
4
RC Point
0
hocam bazı sitelerde adamlar method paylaşarak para kazanıyo veya steam hesapları paylaşarak baya para kazanıyorlar deneyebilirsin

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
RC Point
0
minecraft bedrock sürümüne add-on, harita, texture tasarlayarak markete koyup bunların satılması vesilesiyle iyi paralar kazanabilirsin hocam, birakç aya dağılan bir süreç fakat ürününü tutturursan yüz binlerce türk lirası getirisi var, çok geçmiş olsun 🙏

BaRunLost

Super Member
Konular
2
RC Point
0
bence girebilirsin bu işe emek verirsen ve işi çğrenirsen geliştirme ihtimalin var

BlackLovee

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
çok teşekkürler arkadaslar allah razı olsun hepsini tektek inceliyorum

dorukcan

Super Member
Konular
11
RC Point
0
reklamlar olsun shoping sayfanın ücreti olsun. az bişey sermaye ister 2-3 k arası

BlackLovee

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
reklamlar olsun shoping sayfanın ücreti olsun. az bişey sermaye ister 2-3 k arası
evet hocam sermayesiz yapmaya calısıyorum birseyler elimden geldigince baska fikir illaki vardır diye konu actım umarım bulucam birseyler söylenenleri arastırıyorum