Kız Arkadaşı Konusunda Yardım Edin

1337jordy

Super Member
Konular
6
RC Point
0
Bi sevdiğim var ismi duru kız çok güzel ama ben orta bi seviye erkeğim aramız çok iyiydi bi arkadaşım vardı 12 yıllık benim duruyla konuştuğumu biiyordu beni kıskanmış olsa gerek duruya benim hakkında yalanlar söylemiş ve ailemede yine benim hakkımda iftiralarda bulunmuş ona çok kızdım ve İlahlarıma sövdü 1 kaç gün sonra teke tek attık toplamda 3 raund kavga ettik 1. ve 3. raundu ben aldım ve ona baya bi hasar verdim zaten dövüşmeyi bilmiyordu kavga esnasında arkadaşlarımda oradaydı ve beni tutuyolar diye düsünüyordum kavgadan 1 kaç gün sonra yanıma 1 çocuk geldi ve bana o kişiden dayak yediğimi söyledi sen nerden biliyorsun ve böyle bir şeyin olmadığını söyyledim meğersem kavgada yanımda olan arkadalarımdan biri videoyu çekip benim dövdüğüm yerleri kesip dayak yedim diye paylaşmıs şuan duruyla küsüm ayrıca diğer tüm arkadaşlarım ilede sizce ne yapmalıyım duruyla nasıl barışabilirim ona ulaiacağım hiç bir yer yok ve ona çok aşığım düşünmeden uyuyamıyorum.....

facalıarda

Member
RC Point
0
kanka karı kız işi boş ya boşver hayatına bak sonra biri gelip hayatını mahvedince kendini sucluyosun

maykamca

Ultra Member
Konular
25
RC Point
0
de ki ben reality cheat kullanıcısıyım kız direk sana aşık olacak

Empie

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
Başkasının ne dediği senin skinde olmasın biladerim kıza nasıl ulaşacağın konuda fikrim yok ama bu konu için çekiniyorsan böyle düşünceden kurtul.

expatron

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
senı seven kız bı toplara gırmene bıle kıyamaz . bırak olum yok 3 rauntmus 1 rauntmus es*ek olma. sal gitsin bu yaşlarda forvet ol kalecı degıl olum dusunmeden uyuyamıyorum ne sddsfsf yumruklar oldururum bak senı nohut durumuyle bayıldırım senı adam ol bak onune başka kızlarda var dunyada duruda baska kızla senı gorunce zaten kudurcak emın ol

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
Bunlar basit şeyler sal gitsin. O arkadaş seni sevdiğin kızdan mahrum bıraktı ya hani. Üzülmene gerek yok. Çünkü kavga ettiğin o arkadaşın da kaybetti zaten. Hem seni hem de kızı. Zaten Dünya'da bir sürü kız var. Sana kız mı yok? İlerde elbet biri karşına çıkacaktır. O yüzden üzülmeni istemem.

1337jordy

Super Member
Konular
6
RC Point
0
senı seven kız bı toplara gırmene bıle kıyamaz . bırak olum yok 3 rauntmus 1 rauntmus es*ek olma. sal gitsin bu yaşlarda forvet ol kalecı degıl olum dusunmeden uyuyamıyorum ne sddsfsf yumruklar oldururum bak senı nohut durumuyle bayıldırım senı adam ol bak onune başka kızlarda var dunyada duruda baska kızla senı gorunce zaten kudurcak emın ol
knk boşver al şu lol cs hile sini vur hs geç
Başkasının ne dediği senin skinde olmasın biladerim kıza nasıl ulaşacağın konuda fikrim yok ama bu konu için çekiniyorsan böyle düşünceden kurtul.
de ki ben reality cheat kullanıcısıyım kız direk sana aşık olacak
beyler hepinizin düşüncesi benim için önemliydi tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim

MehmetAliHac

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
kanka yanlış anlamada o kızdan hiç bi bişey olmaz boşver takma kafana gel cs oynayalım