Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence bunu insanlara değil kendine sormalısın asıl sorucağın şeyde ben ne yapmak istiyorum olmalı. bu tarz şeyler gelişi güzel olmalı planlı değil içine plan girerse hissiyat kaybolur doğallık en iyisi.)
bence bunu insanlara değil kendine sormalısın asıl sorucağın şeyde ben ne yapmak istiyorum olmalı. bu tarz şeyler gelişi güzel olmalı planlı değil içine plan girerse hissiyat kaybolur doğallık en iyisi.)
bi kahvaltıya götür önce bi doyurun karnınızı araba varsa bi bulundugun şehir de gezilecek forum veya avm yyerlerı varsa götür bi hediye al kahve için sonra dışarı cıkın gezin evine bırak yeter mk daha ne olucak