merhaba rc adminleri ve ailesi valorant hakkında

shxabest02

Super Member
Konular
16
RC Point
0
merhaba türkiye sartlarıdna sürekli hile alammaız mümkğn degil o yuzden bir süreligne veya bir günlügüne ücretsiz degilde indirim gelir mi denemek ve goremek amaclı

frknyvz97

Active Member
Konular
5
RC Point
0
bende foruma katıldığımdan beri indirim bekliyorum en azından denememiz için umarım yaparlar.

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
Zaten hile ilk çıktığına berili bir süre ücretsiz olarak yayınladık. Bunun dışında ekstra, ücretsiz Valorant hileleri içinde proje yapıyoruz. Güncel piyasaya bakarsak zaten hilenin fiyatı uygun aslında, saçma saban aimbotlar bile bu fiyattan satılıyor. İndirim konusuna gelirsek şimdilik öyle bir planımız yok ama özel günlerde düşünülebilir.

shxabest02

Super Member
Konular
16
RC Point
0
teskurler tekrardan ben daha yeniyim forumda onceden ücrestiz odlgunu bilmiyordum simdiden adminlerine eline saglık kolay gelsin

aurorare

Legend Member
Konular
4
RC Point
0
Fikrinize katılıyorum.
Belki RC, Ramazan Bayramı gibi özel günlerde birkaç gün boyunca, örneğin Valorant ESP ve Aimbot hileleri için yalnızca 3 gün boyunca ücretsiz erişim sağlayacaktır. ancak özellikle ultra rütbe veya efsane rütbe gibi yüksek rütbeli üyeler için

shxabest02

Super Member
Konular
16
RC Point
0
olabailir özel günlerde idnidirim konusus ve yen icalsımları olduklarını soylediler