• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

akyıldız

Confirmed Memb.
Reaction score
2
RC Point
0
Ya boş boş mesaj atacağınıza HİLENİN AKTİF OLUP OLMADIĞINI KONTROL ETSENİZE..hile çalışmıyor..adam gelmiş burada çok güzel diye mesaj atıyor... Sıkıntı bendemi çözemedim

riyuu

Member
Reaction score
0
RC Point
0
Ya boş boş mesaj atacağınıza HİLENİN AKTİF OLUP OLMADIĞINI KONTROL ETSENİZE..hile çalışmıyor..adam gelmiş burada çok güzel diye mesaj atıyor... Sıkıntı bendemi çözemedim
yok hocam sikinti sende degil hile bende de calismiyor, muhtemelen 16.11.22 de gelen patchten dolayi patladi. yapimcilar bu gibi durumlarda mudahale ediyolar mi?

akyıldız

Confirmed Memb.
Reaction score
2
RC Point
0
yok hocam sikinti sende degil hile bende de calismiyor, muhtemelen 16.11.22 de gelen patchten dolayi patladi. yapimcilar bu gibi durumlarda mudahale ediyolar mi?
Evet anında müdahale ediyorlar ..eksik olmasınlar..ama ikaz etmemiz gerekiyor..her bir oyunla ilgilenmeleri zor uluyor...düzgün cevap veren birini görünce sevindim sağolasın ..bende boşuna yaygara yapıyorum ..dorun bende herhalde diyordum :)
Post automatically merged by the system:

LOASER üzerinden mesaj atarsan saha sağlıklı oluyor

akyıldız

Confirmed Memb.
Reaction score
2
RC Point
0
Evet anında müdahale ediyorlar ..eksik olmasınlar..ama ikaz etmemiz gerekiyor..her bir oyunla ilgilenmeleri zor uluyor...düzgün cevap veren birini görünce sevindim sağolasın ..bende boşuna yaygara yapıyorum ..dorun bende herhalde diyordum :)
Post automatically merged by the system:

LOASER üzerinden mesaj atarsan saha sağlıklı oluyor
:) loader

joruklar001

Active Member
Reaction score
0
RC Point
0
hayır sıkıntı sende değil hile de