Metin2 TR Free Hile Bilen Var Mı?

wesleytmc

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar metin2 başladım bildiginiz hile var mi ve bir sorum daha var ban yersek hwid mi atiyorlar yoksa yeni hesap açıp devam edebiliyo muyuz. Eğer hwid ban atıyorlarsa tekrar devam etmek için öneriniz var mı. Mesaj kasmak için random mesaj atmayın teşekürler :). İyi forumlar.

maykamca

Ultra Member
Konular
25
RC Point
0
kardeşim metin2 tr de hileden donanım banı yemezsin, hatta hiç bir şeyden yemezsin , yeni hesap açıp devam ediyorsun, free hile var fakat reklam olur veremem ama, ban yememek için detect player var onu açıyorsun oyuncu senin görüş alanına girmeye yakın hile kendini kapatıyor video alamıyorlar ban yemen çok zor oluyor, diyelim ki kayıt aldılar bundan eminsin, git boş bir yere ticaret açmadan itemlerini yere dök yan çarından topla 1 gün bekle ban yemezse devam :D

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
@maykamca hocam hwid ba yok fakat açtığın hesapları takibe alıyorlar ve ban atıyorlar ben 4haftadır açtığım hesaplar maks 1 hafta sürüyo ban atıyorlar keşke bunun bi çözümü olsa ip değştirdim fakat bir sonuca ulaşamadım

maykamca

Ultra Member
Konular
25
RC Point
0
@maykamca hocam hwid ba yok fakat açtığın hesapları takibe alıyorlar ve ban atıyorlar ben 4haftadır açtığım hesaplar maks 1 hafta sürüyo ban atıyorlar keşke bunun bi çözümü olsa ip değştirdim fakat bir sonuca ulaşamadım
evet böyle bir rivayet var, çarların arasında ticaret camı açmadan ban yiyorsun di mi

TOPARAK12

Active Member
RC Point
0
çok eski oyun bulman cidden çok zor para hilesi gibi düşünüyorsan art money kullan

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
bu forumu kaçırmışım bilseydim bende farklı bir SALTANATMT2 miydi neydi onun vardı adını unuttum tabi o zmn işine yararmıydı emin değilim

yusuf hackerrr

squiZy
Ultra Member
Konular
4
RC Point
0
Arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar metin2 başladım bildiginiz hile var mi ve bir sorum daha var ban yersek hwid mi atiyorlar yoksa yeni hesap açıp devam edebiliyo muyuz. Eğer hwid ban atıyorlarsa tekrar devam etmek için öneriniz var mı. Mesaj kasmak için random mesaj atmayın teşekürler :). İyi forumlar.
hala metin 2 oynayan var mı gözüm yaşardı :(

Josef1716

Active Member
RC Point
0
reis eski bir oyun oldugu icin güncel hile cıkarmıyorlar şuan piyasada varmı bilmiyorum önceden bu sitede vardı ancak şuan yok

ebubekir2368

Super Member
Konular
2
RC Point
0
vayy be metin 2 zamanında çok hile vardı belki eski konulardan bulunabilir

talo

Member
RC Point
0
Acaba Güncel bir hile gelirmi RC bu işi çok iyi yapıyordu da o da saldıysa nanay :/