Ölsem Kimsenin Umrumda Olmaz.

Timothy

Editör/Designer
Super Member
Konular
43
Web sitesi
youtu.be
RC Point
0
Herşeyi Yaptım Ülkem ve Kendim İçin, ''Para Dağıttım, İnsanları Mutlu Ettim,'' Kimse yinede beni sevmedi Yakışıklıyım tatlı biriyim de sadece kullanmışlar gibi hissediyorum 3.yıldır yaşayan ölüyüm.

Şimdi ise Milletvekili olup ülkemi batılı insanların örnek göreceği bir yer yapmak için herşeyimi feda edicem.

Sizin hayatınız gidiyo bakalım??

(Hissetiğim Duygular)
I can't help myself from looking for you
I set fire to the rain
Watched it pour as I touch your face
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name.

tayfun54

Ultra Member
Konular
19
RC Point
0
zaten ölünce kimse kimsenin umrunda olmazki öleni düşünen yok birtek annen düşünür üzülür yapılan iyilikler bile unutuluyor zamanla herşey yalan bu dünyada

berke25

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Öyle bir devir e geldik ki gerçekten ne yapsan ters ne yaşasan sorun..
Kendin gibi temiz bir eş, dost bulmak zor her şey zor.
İnşallah dediğin gibi millete faydalı bir birey olursun diyeceğim de çoktan her şey paylaşılmış bal tutan parmağını yalamış.. Gidip doğru düzgün işini yapsan düzenini bozarsın birilerinin işinden olursun.. Gidip onlara uysan zaten ne farkın kalacak?
Herşeyin dışında umarım mutlu olursun :)

batyhann

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Klasik bir öğrenciyim akademik anlamda güzel başarılarım var fen lisesi okuyorum ama ne aile mi ne de çevremdekileri mutlu edemiyorum dış görünüşüm şu "inek"lere benzemiyor ama beni gerçekten önemseyen insanlar 1 elin parmaklarını geçmez

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Şu zamanlar insanlardan iyilik bekleme zamanı değil. "Yapacağın iyilik karşılıksız kalmaz" derler ya, kalabilir. Zenginsen herkes seni sever sana saygı duyar ve sürekli insanların iyi tarafını görürsün ama asla gerçek yüzünü göstermezler. Senden sürekli beklentileri olur ve seni kullanabilirler. Menfaat dünyasında yaşıyoruz. Yeni insanlarla tanış yeni dostların olsun ama seni paran için değil ruhun için sevsinler.

Exmeja

Member
RC Point
0
zaten ölünce kimse kimsenin umrunda olmazki öleni düşünen yok birtek annen düşünür üzülür yapılan iyilikler bile unutuluyor zamanla herşey yalan bu dünyada
adam haklı ben ölümü filan takmam aha şimdi gelip öldürsünler gıkımı çıkartmam

caferdamdam

Confirmed Memb.
RC Point
0
bence şuan kimse kimsenin umrunda değil herkes kendi çıkarlarıyla hareket ediyor keşke biraz da başkalarını düşünebilsek

MerthanMavi0

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
herşey para değil para dağıtman bişiy ifade etmiyor ama mutlu ettiğin birinin seni sevmemesine üzüldüm

katilruzgar1

Ultra Member
Konular
7
RC Point
0
üzüldüm kanka bende aynı şekil ya böyle hayatın ben taaa