Oynanacak Online Saran Oyun Fikri

haekc

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Arkadaşlar Merhaba , Bugünlerde oynadıgım oyunların cogundan maalesef ban yedim :D beklerken çok sıkılıyorum ve arkadaşımla oynayacak oyun arıyoruz böyle güzel saran bir oyun varmı ? önerebileceğiniz şimdiden teşekkür ederim :)

UtkuSensoy

Active Member
Konular
1
RC Point
0
arkadaşın varsa a way out var coop oyun biz oynadık güzeldi sarıyo baya

loplop1256

Active Member
Konular
1
RC Point
0
isterseniz unturned oynayabilirsiniz 100x veya 10 x li survival sunucularında kasılabilirsiniz

haekc

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
isterseniz unturned oynayabilirsiniz 100x veya 10 x li survival sunucularında kasılabilirsiniz
Unturnedde bir zamandan sonra sıkıyor hocam en son gözlerimi bağlamışlardı daha da oynamadım :D Başka önerin varsa belirtebilirsin teşekkür ederim tekrardan bir gireyim neler değişmiş :)

burak12321

Super Member
Konular
8
RC Point
0
the forest cok guzel bitirmediyseniz sarar ama ama suan lira seklinde satılmıyor malesef steamde

Rainfarm

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Unturnedde bir zamandan sonra sıkıyor hocam en son gözlerimi bağlamışlardı daha da oynamadım :D Başka önerin varsa belirtebilirsin teşekkür ederim tekrardan bir gireyim neler değişmiş :)
Kral Unturnedde Rust modu Rusturned Oynayabilirsiniz başlamaya karar verirseniz önereceğim sunucu rime 10x

Kadir945

Super Member
Konular
8
RC Point
0
Ets konvoy falan yapabilirsiniz, assetto corsa arabalı marabalı makas falan hikayeli istiyorsan the forest arkasında sons of u bitirirsiniz take two diye bir oyun vardı 2 kişilik a way out gibi