Reality Cheats premium hakkında görüşleriniz nelerdir?

karmajen

Super Member
Konular
6
RC Point
0
gelecek premium hilelerde bu fiyattan çıkarsa millet kullanmaz burayı çunku bildigim daha uygun yerler var sizin görüşleriniz neler?

varante08

Member
RC Point
0
yani insanlar bu site için emeklerini harcıyorlar bir kazanc elde edemezlerse bosuna vakit gecirmelerinin bir anlamı yok bu yuzdende emek diyelim bu zamana kadar belesti bir cogu hakları

karmajen

Super Member
Konular
6
RC Point
0
Uygun yerler varsa flag/banwave ve ban ları göz alacaksın. Türkiye standart piyasasına göre bu hileyi ucuza bile veriyoruz.
evet aylık göre bakarsan ucuz fakat günlük olarak pahallı hesaplamayı mı yanlış yaptınız yoksa tıcaret zekasıı mı :d 1 aylık alsınlar dige

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
RC Point
0
evet aylık göre bakarsan ucuz fakat günlük olarak pahallı hesaplamayı mı yanlış yaptınız yoksa tıcaret zekasıı mı :d 1 aylık alsınlar dige
Bu indirim türüne süre indirimi veya toplu alım indirimi diyoruz. Daha fazla süre alındığında birim fiyat düşürülerek alıcıya avantaj sağlanıyor, böylelikle toplam sürede hem biz hem de kullanıcı kazanıyor.

Maisie

Active Member
RC Point
0
Eski hesabım 2020 de açmıştım bu forumun 3000-4000 üyesi falandım ve yaşım ufaktı. Bu güne kadar neler paylaşıldıysa hepsinden yararlandık bu 4 yıl boyunca ( Haylanda öyle devam ediyor yararlanmaya ) Bir yandan diyorum haklılar bir yandan diyorum bilemiyorum, o yüzden yönetim ekibi neyi uygun ve doğru görüyorsa bu tür şeylere saygı duymamız lazım. Hem forumun daha çok aktif olması ve eski kitlenin belki de dönmesi için bu hileleri kullanmamız için belki de bu rankları uygun gördüler ve haklılar da. Bir çok insan Silver üyede kullansa afedersiniz UD hile bile olsa yarın bugün fix yer anında hemde - Paralı olayına gelirsek çok fazla abartılı bir rakam olmuş evet bu hileleri xxx platformlar da 30-35 dolara sağlam menülü ban yedirmeyen hileler alabiliriz ama herkes ekmeğinde sonuçta, şahsi düşüncem bu yeni 10-30-50 dolarlık hilelerin yarı fiyatına inmesi lazım diye düşünüyorum Türkiye ekonomisinde 2-3 günde bu hileyi alacak parası olan burada insanlar var ama olmayanlar da var sonuçta onuda düşünmek lazım ( Şahsi düşüncem 1. Günlük 5 Dolar, 7. Günlük 10-15 dolar, 30 Günlükte 25-30 olması lazım şahsi düşüncem ama bu tabii )

Corvinus

Active Member
Konular
4
RC Point
0
uzun zamandır beklediğim bir girişim olmuş sırf bu yüzden yeniden kayıt oluşturdum

username112

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Ben valo oynamadığım için şimdilik bir şey değişmedi benim için. Lakin wolftü için w..l..p.. gelirse premiuma almayı düşünürüm. oyuna para yatırıp envanter dizmeye uğraşacağıma her şeyin dahil olduğu h1leyi alırım. Fiyatın bir tık fazla olduğunu da belirtmem gerekiyor. Bu site bu zamana kadar free erişim sağlayarak reklamlardan vs. para kazandı ayakta durdu. Premium da kazanç için gerekli denebilir ama fiyatı fazla tutmuşlar.

Maisie

Active Member
RC Point
0
Ben valo oynamadığım için şimdilik bir şey değişmedi benim için. Lakin wolftü için w..l..p.. gelirse premiuma almayı düşünürüm. oyuna para yatırıp envanter dizmeye uğraşacağıma her şeyin dahil olduğu h1leyi alırım. Fiyatın bir tık fazla olduğunu da belirtmem gerekiyor. Bu site bu zamana kadar free erişim sağlayarak reklamlardan vs. para kazandı ayakta durdu. Premium da kazanç için gerekli denebilir ama fiyatı fazla tutmuşlar.
Evet onu bende düşündüm Valo, CS2 oynamıyorum bu oyunlara ücretli hile gelirse pek takmam ama wolftü için şu etraftaki Enter buglu, Çift taklalı harika bir hile gelirse bende alırım direk gözümü kırpmadan + 8 Ball Pool içinde paralı hile gelmeli o oyunun videolarını çeken 3-5-10k lık youtuberlar size free hile verecem diyip insanları kandırıyor ( Bende maalesef inandım hayal kırıklığına uğradım ) Umarım bu oyunla ilgilide ücretli ve ya ücretsiz hile gelir diye ümit ediyorum ben dışımda Türkiyede olmasa bile yurtdışında arayan insan sayısı çok

Moderatör tarafında düzenlendi: