Eski hesabım 2020 de açmıştım bu forumun 3000-4000 üyesi falandım ve yaşım ufaktı. Bu güne kadar neler paylaşıldıysa hepsinden yararlandık bu 4 yıl boyunca ( Haylanda öyle devam ediyor yararlanmaya ) Bir yandan diyorum haklılar bir yandan diyorum bilemiyorum, o yüzden yönetim ekibi neyi uygun ve doğru görüyorsa bu tür şeylere saygı duymamız lazım. Hem forumun daha çok aktif olması ve eski kitlenin belki de dönmesi için bu hileleri kullanmamız için belki de bu rankları uygun gördüler ve haklılar da. Bir çok insan Silver üyede kullansa afedersiniz UD hile bile olsa yarın bugün fix yer anında hemde - Paralı olayına gelirsek çok fazla abartılı bir rakam olmuş evet bu hileleri xxx platformlar da 30-35 dolara sağlam menülü ban yedirmeyen hileler alabiliriz ama herkes ekmeğinde sonuçta, şahsi düşüncem bu yeni 10-30-50 dolarlık hilelerin yarı fiyatına inmesi lazım diye düşünüyorum Türkiye ekonomisinde 2-3 günde bu hileyi alacak parası olan burada insanlar var ama olmayanlar da var sonuçta onuda düşünmek lazım ( Şahsi düşüncem 1. Günlük 5 Dolar, 7. Günlük 10-15 dolar, 30 Günlükte 25-30 olması lazım şahsi düşüncem ama bu tabii )