RealUI gerçekten güvenli mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cyrax09

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
Arkadaşlar PC yi yeni Aldım ve gerçekten önem veriyorum bu uygulama pc ye trojen falan yüklemez dimi?

kamel342

Super Member
Konular
4
RC Point
0
yüklerken trojan diyor ne kadar güvenli bilemem dost yetkili bir arkadaş mantıklı açıklama yapmalı.

Cyrax09

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
yüklerken trojan diyor ne kadar güvenli bilemem dost yetkili bir arkadaş mantıklı açıklama yapmalı.
aga ben de emin olamadım en son 2 yıl önce kullanmıştım loader pc deyken antivirüsü en ufak bir açmamda trojen olarak karantinaya alıyor ve 2 yıl önce muhtemelen trojen yüzünden uygulama google daki kaydedilen şifreleri almış belki bilmediğim başka şeyleri de almış olabilir benim insta, valo hesabı gidiyordu neredeyse o yüzden güvenemiyorum yani bedava hile ne kadar güvenilir olabilir 2 yılda birşeyler değişmiş midir emin değilim

karadam521

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
merhaba benim arkadaişım 1 yıldır kullanıyor ayriyetten ben de kullanıyorum hiçbir problem olduğunu görmedim daha önce

Kings Never Die

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Super Member
Konular
7
RC Point
0
Hile sitelerinde dolaşıp ta paylaşılan programın güvenirliliğini sorgulamak ta ayrı bir enteresan taraf.

Ancak sitenin kendi programı olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum (hoş olsa bile bilgisayardan çek senet toplu ödeme işleri yapmıyorum oyun oynuyorum sadece, hesaplar zaten 2'li doğrulamaya sahip, çok ta önemsemiyorum açıkcası).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...