Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valodan ban yedim ve 4. ayımı tamamlamak üzereyim tekrar ban yememek için realuı yi komple bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum formatsız hiç bir kayıt dosyası olmıcak bunu nasıl yapabilirim tekrar ban yemek istemiyorum
Bir arkadaş da bahsetmiş Program kaldırıcı uygulamalar var onlarla kaldırman lazım. Driver Booster uygulamasının yapımcısı şirketin İobit uninstaller uygulamasını öneririm. Tarayıcına "program kaldırma uygulaması" yazarsan çok daha faydalı uygulamalar da bulabilirsin. Kolay gelsin
Bir arkadaş da bahsetmiş Program kaldırıcı uygulamalar var onlarla kaldırman lazım. Driver Booster uygulamasının yapımcısı şirketin İobit uninstaller uygulamasını öneririm. Tarayıcına "program kaldırma uygulaması" yazarsan çok daha faydalı uygulamalar da bulabilirsin. Kolay gelsin
ben yedim ama cs go için indirmiştim o zamanlar cs 2 ye geçmesine az bi zaman kalmıştı sonkez girim diye ama vanguard algılamış ve ban yedim yani bi 4 ay daha ban yemek koyar
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: