RealUI Loader i nasıl komple silerim

Umutssssss

am
Super Member
Konular
10
RC Point
0
valodan ban yedim ve 4. ayımı tamamlamak üzereyim tekrar ban yememek için realuı yi komple bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum formatsız hiç bir kayıt dosyası olmıcak bunu nasıl yapabilirim tekrar ban yemek istemiyorum

username112

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Bir arkadaş da bahsetmiş Program kaldırıcı uygulamalar var onlarla kaldırman lazım. Driver Booster uygulamasının yapımcısı şirketin İobit uninstaller uygulamasını öneririm. Tarayıcına "program kaldırma uygulaması" yazarsan çok daha faydalı uygulamalar da bulabilirsin. Kolay gelsin

Umutssssss

am
Super Member
Konular
10
RC Point
0
Bir arkadaş da bahsetmiş Program kaldırıcı uygulamalar var onlarla kaldırman lazım. Driver Booster uygulamasının yapımcısı şirketin İobit uninstaller uygulamasını öneririm. Tarayıcına "program kaldırma uygulaması" yazarsan çok daha faydalı uygulamalar da bulabilirsin. Kolay gelsin
program kaldırıcıları var onlar heryerden kaldırır diye düşünüyorum
program kaldırdan kaldırınca komple gitmiyormu
program kaldırıcılar sadece programı siliyor bildiğim kadarıyla vanguardı tetiklicek hiç bir kayıt dosyası istemiyorum ben

Umutssssss

am
Super Member
Konular
10
RC Point
0
dostum realui bilgisayarında olsa bile ban yemiyorsun rahat ol kalabilir
ben yedim ama cs go için indirmiştim o zamanlar cs 2 ye geçmesine az bi zaman kalmıştı sonkez girim diye ama vanguard algılamış ve ban yedim yani bi 4 ay daha ban yemek koyar
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Programı kaldırmadan önce FPS Boosteri çalıştırın tüm kalıntıları silecektir.
denicem şimdi