RealUI Loader indirme sayfası sorunu

huseyinalc00

Confirmed Memb.
Konular
16
RC Point
0
RealUI Loader indirme sayfasına basıyorum ama sayfa yükleniyor diyor açmıyor bi girmedi sorunu bendemi yoksa genelmi

Quzey1

Super Member
Konular
3
RC Point
0
windows defender açıktır adblock açık olabilir chrome yada ne tarayıcı kullanıyorsan ayarladan üçüncü taraf çerezleri engelle açık olabilir onu kapat bide ayarladan google dan güvenlik yerinden en altaki koruma (önerilmez) seç sonra iner inmez ise benberkayys dc gel yardım edeyim

huseyinalc00

Confirmed Memb.
Konular
16
RC Point
0
hocam opera gx kullanıyorum ordan ücüncü taraf çerezlerini engeli açıktı kapadım lakin yine aynı sorun var defender da kapattım

huseyinalc00

Confirmed Memb.
Konular
16
RC Point
0
windows defender açıktır adblock açık olabilir chrome yada ne tarayıcı kullanıyorsan ayarladan üçüncü taraf çerezleri engelle açık olabilir onu kapat bide ayarladan google dan güvenlik yerinden en altaki koruma (önerilmez) seç sonra iner inmez ise benberkayys dc gel yardım edeyim

sorun bu basıyorum realuı loader a bekliyor sonra bu çıkıyor

bilaldem

Super Member
Konular
1
RC Point
0
bende dünden önceki gün hieyi indirdim kullandım sonra bilgisayı sıfırlamam gerekti tekrar girdiğimde siteye yüklemey çalıştığımda aynı hatayı aldım nedenini bilmiyorum bilen biri yazarsa çok sevinirim

bilaldem

Super Member
Konular
1
RC Point
0
bu hatayı alan varsa ben yaptım windowsun hangi sürümünü kullanıyorsanız o sürümü kaldırıp tekrar yükleyin google kurun virüsleri kapatın ve giriş yapın düzeliyor