Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows defender açıktır adblock açık olabilir chrome yada ne tarayıcı kullanıyorsan ayarladan üçüncü taraf çerezleri engelle açık olabilir onu kapat bide ayarladan google dan güvenlik yerinden en altaki koruma (önerilmez) seç sonra iner inmez ise benberkayys dc gel yardım edeyim
windows defender açıktır adblock açık olabilir chrome yada ne tarayıcı kullanıyorsan ayarladan üçüncü taraf çerezleri engelle açık olabilir onu kapat bide ayarladan google dan güvenlik yerinden en altaki koruma (önerilmez) seç sonra iner inmez ise benberkayys dc gel yardım edeyim
bende dünden önceki gün hieyi indirdim kullandım sonra bilgisayı sıfırlamam gerekti tekrar girdiğimde siteye yüklemey çalıştığımda aynı hatayı aldım nedenini bilmiyorum bilen biri yazarsa çok sevinirim
bu hatayı alan varsa ben yaptım windowsun hangi sürümünü kullanıyorsanız o sürümü kaldırıp tekrar yükleyin google kurun virüsleri kapatın ve giriş yapın düzeliyor