Tinder Dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LastOnLife

Super Member
Konular
8
RC Point
0
uzun zamandır buralarda değilim öncelikle selamun aleyküm. kuzenim tinder filipinli bir kadınla konuşmuş kadın wp den görüntülü aramış bunlar 3 4 dk konuşmuş kadın yüzünü göstermiş sonra sende göster filan diyince bizim kuzende göstermiş 4 5 saniye. sonra insta filan ekleşmişler. 5 dk sonra kadın kuzenin görüntülüdeki ifşa videosunu almış demiş bana 5k atmazsan takipçilerine ifşanı atarım. Şimdi bizde eskiden yapıyorduk böyle şeyleri ama bunlar olayları üst noktaya taşımışlar. kadın filipinliyim diyor numara yabancı ama TL istiyor. bence bunlar fake video ile kandırmışlar yapanlarda türk. tabi gerçek olma ihtimali de var. Sizce bu durumdan nasıl kurtulunulur. En eski formum burasıdır tek yardım edebilecek kitle burdadır. Bir çözüm bulalım var mı fikri olan

rexenohack

Active Member
Konular
2
RC Point
0
bir hikaye paylaşarak acıklasın durumu ve yalanlayıp enggellesin

Let

bang!
Legend Member
Konular
57
RC Point
0
ifşa videosu ne anlayamadım yüzünümü kastediyosunuz ?

rasyphex

Active Member
Konular
12
RC Point
0
Sadece yüzünü gösterdiyse sorun olacağını zannetmiyorum

ismail6334

Confirmed Memb.
RC Point
0
Benimde Basıma Aynısı Geldi Tavsiyem Engelle , Ve Instagramını Dondur , Benim Takipci Listemin Fotografını Cekip Herkesin İşte Se Reklam edecegiz Para atmazsan Dediler , Allahtan Fake Hesabımdı Ama yinede Dondurdum , Muhtemelen Kuzeninde Uygunsuz bi gÖrüntü Göstermiştir Bunlar Ustaca Yapıyorlar işlerini Hic Anlamıyorsun . O Yüzden Para Gönderme GÖndersende Yapacaklarsa Her türlü yapıyorlar . Aklın varsa Engelle Gitsin Serefsizleri

Joppy

Member
RC Point
0
bir sıkıntı olmaz engelle
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

veyahut cimere de yazabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...