Trendyoldan oyuncu kasası alınır mı

emircan5436

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Trendyoldan sadece kasa aldım sosyal medyada gördüm trendyoldan pc alınmaz vs aldığım kasanın parçalarını tek tek araştırıp topladım sadece 1k az çıktı bana bence mantıklı geldi millet neden alınmaz diyor onu merak ediyorum

ARGO

Super Member
Konular
7
RC Point
0
alacağın yerin yorumlarını okumanı tavsiye ederim trendyol vb satış uygulamalarında mağduriyet yaşayama ihtimalin yüksek olabilir

rezemert1313

Super Member
Konular
1
RC Point
0
genellikle updateleri fln eski oluyor o yüzden alınmaz diyorlar

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
Alcaksan ütopyadan hazır kasalardan al ben aldım memnunum tavsiye istersen dcden yazabilirsin

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
RC Point
0
işlemciler eski, kullanılan ekran kartları mining kurbanı oluyor: bilhassa ucuzlukları da bu yüzden. uzak dur, git paranı kuyuya at daha faydalı bir iş uğrunda gitmiş olur. tavsiyem sarı site, letco gibi sitelerden ikinci el kasalara bakman, oradakiler işini görecektir; ayrıca gidip deneme durumun var.

VortexERA

Ultra Member
Konular
24
RC Point
0
alınmaz onun yerine itopyadan falan bakabilirsin

CanYorulmaz

Confirmed Memb.
RC Point
0
Trendyoldan sadece kasa aldım sosyal medyada gördüm trendyoldan pc alınmaz vs aldığım kasanın parçalarını tek tek araştırıp topladım sadece 1k az çıktı bana bence mantıklı geldi millet neden alınmaz diyor onu merak ediyorum
Ben aldım hiçte pişman değilim ramtech den 12 ay faizsiz taksit olan seçenekten yararlanarak aldım

MaxGod

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Kesinlikle mağaza değerlendirme puanına bak, mağazanın sattığı diğer ürünlerin yorumlarına bak ve alacağın kasanın özelliklerine bak. Bunları yapmadan satın alma

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Konular
17
Web sitesi
www.youtube.com
RC Point
0
2 yıl önce GameGaraj sitesinden 3060’lı sistem aldım halen kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim ve halen pc ekipmanlarımı ordan alıyorum