ÜCRETSİZ SORU ÇÖZDÜRECEĞİM Bİ UYGULAMA PC

expatron

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
Arkadaşlar tıp öğrencisiyim online sınavlar oluyor anatomi kimya zart zurt derslerimle ilgili soru çözdürmem lazım kısa sürede tavsiyeniz varmı

TAHABGX

Legend Member
Konular
108
RC Point
0
Sor Bilene Uygulaması: Android ve iOS cihazları ile uyumlu, çok tercih edilen soru çözdürme uygulamalarından biridir. Uygulama çözülemeyen soruların fotoğrafları çekilerek sisteme yüklemeye dayalı olarak geliştirilmiş bir sistemdir. Tüm dersler için soru çözümü yapan Sor Bilene uygulamasında yapılamayan sorular yüklendiği gibi başkalarının yapamadığı soruları çözmek de mümkündür. Sorular olabildiğince hızlı bir şekilde cevaplanmakta ve ayrıntılı olarak kullanıcılar tarafından anlatılmaktadır. Sor Bilene uygulaması ücretsiz bir uygulamadır ve kullanıcılar ile soruları tartışmak için sohbet bölümleri de mevcuttur. Kişinin sınıfı gireceği sınav fark etmeksizin herkes soru yükleyebilir ve sorulan soruları cevaplayabilir

Son düzenleme:

Semihrun

Super Member
Konular
18
RC Point
0
Bilgisiz arkadaşlar yorum yapmış, kusurlarına bakmayınız. Tıp öğrencileri ve yazılım öğrencileri için geniş bir bilgi yelpazesi ve tüm dersler hakkında içerik, tekrar bulabilceğiniz Academia sitesine bakmanızı öneririm

rextary

Super Member
Konular
18
RC Point
0
kuzgun , eödev vs. bak dostum
:galp:

Anonim21

Ultra Member
Konular
8
RC Point
0
chatgpt kral direk kullan okulda sınavda bıle kullanıyorum ben

Myrixdl

Active Member
RC Point
0
chat gpt kullanabıırsın bıde kunduzda yenı hesap açarsan daha detaylı hocalara çözdürebilirsin