valorant hilesini açıyorum hata veriyor

hilmisah01

Ultra Member
Konular
13
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
oyuna girerken bellek bütünlüğünü kapatıyorum fakat oyun açılma ekrarında hvci enable hatası veriyor bunu nasıl çözerizhvci.PNG

ByLion

Ultra Member
Konular
89
RC Point
0
@Osderda reis bakarmısın bendede olursa bi çözümünü öğrenelim

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
Valorant hilemiz şimdilik HVCI desteği bulunmuyor, ileri zamanlarda destek getireceğiz.
Geçici çözümler bulabilirsiniz; mesele farklı bir valorant hesabına girmek, hvci kapalıyken oyuna girmeden önce cloudflare warp açmak, bilgisayarınızı spooflamak, formatlamak, Windows sürümü değiştirmek veya en kesin çözümü hvci hatası vermeyen bir sistem kullanmak. Hvci sorunlarınız için üzgünüz, şimdilik yapabileceğimiz sizlere bu tarz geçici çözümler sunmaktır. İyi forumlar :hearthh:

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
RC Point
0
Valorant hilemiz şimdilik HVCI desteği bulunmuyor, ileri zamanlarda destek getireceğiz.
Geçici çözümler bulabilirsiniz; mesele farklı bir valorant hesabına girmek, hvci kapalıyken oyuna girmeden önce cloudflare warp açmak, bilgisayarınızı spooflamak, formatlamak, Windows sürümü değiştirmek veya en kesin çözümü hvci hatası vermeyen bir sistem kullanmak. Hvci sorunlarınız için üzgünüz, şimdilik yapabileceğimiz sizlere bu tarz geçici çözümler sunmaktır. İyi forumlar :hearthh:
bende Böyle Hata veriyor
[-] failed to send shellcode
[-] failed to initialize core

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
HVCİ' yi kapattıktan sonra warp açmak en kolayı hem tpm hatasını engelliyor hemde hvciyi benim pc spooflu ona rağmen çalışıyor sorunsuz elinize sağlık