Updating Valorant RC Free Triggerbot

ezenenes120

Super Member
Topics
18
Reaction score
12
RC Point
0
hitbox çok değişik bozuk galiba adamın dibine değil 10metre ötesine bile sıkmıyor poligonda botun dibinde mauseyi haraket ettirirsem arasıra 1 kere sıkıyor

Byblye

Ultra Member
Topics
6
Reaction score
27
RC Point
0
AHK ile yaptığım trigger detected oldu onu kullanıyorsan kullanma derim.
yok baska sıteden aldım yabancı bı trigger botu cracklemislerde onda bazen sıkarken sağ sola gitmiyordu filan bunda öyle bir sorun yok neyse dün denedim 5 derecesiz 20+ spike hücum oynadım op marshall oynuyorum da bugün hileyi açarken mavi ekran verdi acaba hileden olabilirmi

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
89
Solutions
19
Reaction score
1,186
Website
github.com
RC Point
0
yok baska sıteden aldım yabancı bı trigger botu cracklemislerde onda bazen sıkarken sağ sola gitmiyordu filan bunda öyle bir sorun yok neyse dün denedim 5 derecesiz 20+ spike hücum oynadım op marshall oynuyorum da bugün hileyi açarken mavi ekran verdi acaba hileden olabilirmi
Hilede driverlık iş yok yemezsin hileden

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
36
Solutions
3
Reaction score
242
Website
sites.google.com
RC Point
0
daha önceki valo hilesinden sonra ban yiyince bunu kullanamaz oldum fk :WQe:Qdkgdsj

username112

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Topics
7
Solutions
1
Reaction score
20
RC Point
0
Harika bir çalışma olmuş elinize sağlık.

krl78

Active Member
İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Reaction score
1
RC Point
0
ulaşa bilsem bende denicem inşallah

ezenenes120

Super Member
Topics
18
Reaction score
12
RC Point
0
hitbox çok değişik bozuk galiba adamın dibine değil 10metre ötesine bile sıkmıyor poligonda botun dibinde mauseyi haraket ettirirsem arasıra 1 kere sıkıyor
hocam bende böyle yardım edebilecek yokmu

dexterelf

Member
Reaction score
0
RC Point
0
arkadaşlar selamlar 12.01.2025 tarihi itibariyle hile hala güncel durumda ve aktif mi bilgisi olan paylaşabilir mi ?