shezy163 Super Member Katılım 14 May 2023 Konular 5 Mesajlar 178 Tepkime puanı 8 RC Point 0 4 Ağu 2023 #1 valorant hilesinde ölüm maçlarında team check kapayın yazıyor team check nedir ve nasıl kapatılır ?
Çözüm broody 4 Ağu 2023 Team Check, takım kontrolü yapmaya yarıyor. Bunu kapatırsan ölüm maçında tüm oyuncuları görebilirsin. Menüden kapatabilirsin.
Team Check, takım kontrolü yapmaya yarıyor. Bunu kapatırsan ölüm maçında tüm oyuncuları görebilirsin. Menüden kapatabilirsin.
broody Ultra Member Katılım 23 Kas 2020 Konular 9 Mesajlar 597 Çözümler 17 Tepkime puanı 1,649 Konum Suriye RC Point 0 4 Ağu 2023 #2 Team Check, takım kontrolü yapmaya yarıyor. Bunu kapatırsan ölüm maçında tüm oyuncuları görebilirsin. Menüden kapatabilirsin. Oyla 0 Downvote Çözüm
Team Check, takım kontrolü yapmaya yarıyor. Bunu kapatırsan ölüm maçında tüm oyuncuları görebilirsin. Menüden kapatabilirsin.
shezy163 Super Member Katılım 14 May 2023 Konular 5 Mesajlar 178 Tepkime puanı 8 RC Point 0 4 Ağu 2023 #3 broody' Alıntı: Team Check, takım kontrolü yapmaya yarıyor. Bunu kapatırsan ölüm maçında tüm oyuncuları görebilirsin. Menüden kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla ... yani team check hile menüsündemi yer alıyor bilgi için sağol bende 1 saat ayarlarda onu aradım youtube bile baktım yoktu eyw Oyla 0 Downvote
broody' Alıntı: Team Check, takım kontrolü yapmaya yarıyor. Bunu kapatırsan ölüm maçında tüm oyuncuları görebilirsin. Menüden kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla ... yani team check hile menüsündemi yer alıyor bilgi için sağol bende 1 saat ayarlarda onu aradım youtube bile baktım yoktu eyw
Osderda >..... Admin Katılım 19 Eyl 2019 Konular 50 Mesajlar 3,372 Çözümler 842 Tepkime puanı 7,458 Konum X399+WF3 Kadıköy, İstanbul Web sitesi osderdadev.com RC Point 0 4 Ağu 2023 #4 Hilenin konusunda ki görsellere baksanız ne olup olmadığını anlarsınız. Oyla 0 Downvote