Undetected Wolftü Global VIP Hack - [ESP, AIMBOT, MISC] 2026

bordoyz6161

Super Member
Erken Kalkan Haftalık Aktif 7 Gün Seri Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Reaction score
15
RC Point
0
Slm Aleyküm Admin Bey Gene Giremiyoruz Efendim Nezaman Düzecek Teşekürler:embarras:
Post automatically merged by the system:

Slm Aleyküm Admin Bey Gene Giremiyoruz Efendim Nezaman Düzecek Teşekürler:embarras:
:embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras::embarras:

efeadam3322

Member
İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
Reaction score
0
RC Point
0
oyuna girmeden böyle hata veriyor oyuna girincede sunucu hatası veriyor

Attachments

• hata.png
    hata.png
    22 KB · Views: 13

oge26w2l

Member
İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Reaction score
1
RC Point
0
valla ben de hile çalışıyordu,oyundan atma falan da yoktu.ama nedense takla attığın zaman oyun bunu saymıyor,yani rakibe hasar veremiyorum.ayrıca envanter hack de çalışmıyor,zaten Beta diye yazıyor da yine söyliyeyim dedim.

efeadam3322

Member
Reaction score
0
RC Point
0
valla ben de hile çalışıyordu,oyundan atma falan da yoktu.ama nedense takla attığın zaman oyun bunu saymıyor,yani rakibe hasar veremiyorum.ayrıca envanter hack de çalışmıyor,zaten Beta diye yazıyor da yine söyliyeyim dedim.
eyw hocam en azından oyuna girebiliyormuşsun bende oda yok :D

oge26w2l

Member
İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Reaction score
1
RC Point
0
şimdi tekrar denicem ona göre haber vericem size

bordoyz6161

Super Member
Erken Kalkan Haftalık Aktif 7 Gün Seri Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Reaction score
15
RC Point
0
eyw hocam en azından oyuna girebiliyormuşsun bende oda yok :D
Kardeş Sen Gine Giriyorsun Biz Hic Giremiyoruz Kardeşim Benim Malesef Daha Nasıp olmadı olacak gibide durmuyor adminlerin zevki sefası nezaman güzel olursa biz bekleyenlerde ozaman gireriz gibi geliyor 14 gündür giremiyorum yapacak bişi yok siz girin baba :embarras: :embarras:

efeadam3322

Member
Reaction score
0
RC Point
0
Kardeş Sen Gine Giriyorsun Biz Hic Giremiyoruz Kardeşim Benim Malesef Daha Nasıp olmadı olacak gibide durmuyor adminlerin zevki sefası nezaman güzel olursa biz bekleyenlerde ozaman gireriz gibi geliyor 14 gündür giremiyorum yapacak bişi yok siz girin baba :embarras: :embarras:
hocam bende oyuna giriyorum ama sunucu seçme ekranında oyun kapanıyor :((