Çalışıyor Wolftü Global VIP Hack - [ESP, AIMBOT, MISC] 2026

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
52
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
Crash vesaire diyorsunuz ancak ben bir çökmeyle veya ilgili kapanma konusuyla karşılaşmadım. 1 saate yakın 3 maç değişti. Sorunun kaynağı hakkında tahmin etmek zor ancak gerçek zamanlı koruma yani windows otomatik oyunu kapatıyor gibi durumlar söz konusu, belirleyici faktörler içerisinde biride oyun içerisinde kapandığını söyleyen bir arkadaşımız olması.
1786622359792.png

barisylmz010

Confirmed Memb.
Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
reklam onayını geçemiyom reklama tıklıyom ama yok

bordoyz6161

Super Member
Erken Kalkan Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
RC Point
0
Crash vesaire diyorsunuz ancak ben bir çökmeyle veya ilgili kapanma konusuyla karşılaşmadım. 1 saate yakın 3 maç değişti. Sorunun kaynağı hakkında tahmin etmek zor ancak gerçek zamanlı koruma yani windows otomatik oyunu kapatıyor gibi durumlar söz konusu, belirleyici faktörler içerisinde biride oyun içerisinde kapandığını söyleyen bir arkadaşımız olması.
Ekli dosyayı görüntüle 28408
Valla Sizin Dediginiz Dogrudur Reis Ben Bişi Demiyorum Ama Yasadıgım Sıkıntıları Soylüyorum envater saten Kulanamıyorum yani bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz belki düzeliyordur size İnancım Sonsuz Benim Teşekur Ederim Genede Malesef 2 El Onunyorum Ondan Sonra Atıyor Napalım Düzelir Die Cok Duva Ediyorum Saygılar Hocam Saglıklı Huzurlu Mutlu Günler Dilerim Tek İstegimiz Biz Oyunculardan Sizden Sadece Bu konuda İlginenmeniz Teşekür ederiz genede Emege Kesinlikle Saygısızlık olmaz olamazda saten sadece sorunları gidermenizi istiyoruz sizde başkada bişi istemiyoruz saten tekrardan teşekürler

omeome72omeo

Member
İlk Mesaj Günlük Ziyaretçi Doğrulanmış Üye
RC Point
0
reklam onayı olmuyor sadece fatih reklamı var o da olmuyor