Mühürdar
Confirmed Memb.
Zula Checker ile hızlı ve güvenilir Zula hesap kontrolü yapın! Ücretsiz Zula Checker sayesinde hesap düşürün, doğrulama ve erişim testleri yapın.

Hızlı şekilde hesap checkler elimdeki combo ile baya güzel hesaplar düşürdüm kullanmak isteyenler için aşağı link bıraktım zip şifresi : rc

Combo giriniz kısmına combolistinizin konumunu giriyorsunuz "C:\Windows\combo.txt" gibi otomatik checklemeye başlıyor.

Python yüklü olması lazım bilgisayarınızda script python ile çalışır.
Phyton yüklüyse aşağıdaki modülleri verdiğim kodlar ile entegre etmeniz gerekmektedir.
Eğer Python 3 kullanıyorsanız ve yukarıdaki komutlar işe yaramazsa pip'i pip3 ile değiştirin.
Bol hesap düşürmeler dilerim RC Ailesi <3

Hızlı şekilde hesap checkler elimdeki combo ile baya güzel hesaplar düşürdüm kullanmak isteyenler için aşağı link bıraktım zip şifresi : rc

Combo giriniz kısmına combolistinizin konumunu giriyorsunuz "C:\Windows\combo.txt" gibi otomatik checklemeye başlıyor.
Python yüklü olması lazım bilgisayarınızda script python ile çalışır.
Phyton yüklüyse aşağıdaki modülleri verdiğim kodlar ile entegre etmeniz gerekmektedir.
Kod:
pip install beautifulsoup4
Kod:
python -m pip install --upgrade pip
Kod:
pip install cfonts
Kod:
python -m pip install --upgrade pip
Eğer Python 3 kullanıyorsanız ve yukarıdaki komutlar işe yaramazsa pip'i pip3 ile değiştirin.
Bol hesap düşürmeler dilerim RC Ailesi <3
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.