0xc000007b hatası bilgisayarınızda eksik dller sonucunda kaynaklanan bir hatadır
Bu hata genellikle launcherlarda karşımıza çıkmaktadır
Bu hatanın çözümü için bir programa ihtiyacımız vardır bu uygulama uygulamadaki eksik dllerin hangisi olduğunu bize
göstercektir eksik dlleri syswow64 klasörüne atarak çözebilirsiniz

Process Monitor uygulamasını indirelim ben indirme linkini koyacağım
İNDİR
Burdan aşağıya gelip dowland tuşuna basın indirme işlemi kısa sürcektir
Açtığımızda program sistemden rapor alcaktır bu raporu durdurmak için CTRL+E tuşuna basabilirsiniz
Sistemin önceden aldığı raporları temizlememiz gerekiyor temizlemek için CTRL+X tuşuna basıyoruz
Hatayı çözmemiz için oyunun exe adını öğrenmemiz gerekiyor
Hata veren uygulamayı çalıştırıyoruz ve üstünde exe adı yazıyor
Filtrelemek için CTRL+U tuşuna basıyoruz
Açılan yerden resimde gösterilen yazıya tıklıyoruz

Burdan process name tıklıyoruz
Sonra exenin adını yazıyoruz örnek GTAVLauncher.exe mutlaka sonuna exeyi ekleyin
Sonrasında add diyoruz apply diyoruz ve ok diyoruz
Ve sonra rapor yakalama işlemini başlatıyoruz başlatmak için file yazısına tıklayıp capture eventse tıklıyoruz

Sonra hata veren uygulamayı çalıştırıyoruz
Ve sonra gördüğünüz gibi raporlar ekrana düştü
Uygulamayı kapatmadan capture eventse tekrar tıklıyoruz
Name not found yazısına sağ tıklıyoruz sonra resimde gösterilen yazıya tıklıyoruz

Burda name not faund yazan dlleri indiriyoruz ama güvenilir bir siteden indiriyoruz
Kendimin dll aldığım siteyi size öneriyorum SİTE
Bu dlleri indirip syswow64 ve system 32 klasörüne atıyoruz ve bu sorun ortadan kalkacak
Bu hatanın çözümü için bir programa ihtiyacımız vardır bu uygulama uygulamadaki eksik dllerin hangisi olduğunu bize
göstercektir eksik dlleri syswow64 klasörüne atarak çözebilirsiniz
Process Monitor uygulamasını indirelim ben indirme linkini koyacağım
İNDİR
Burdan aşağıya gelip dowland tuşuna basın indirme işlemi kısa sürcektir
Açtığımızda program sistemden rapor alcaktır bu raporu durdurmak için CTRL+E tuşuna basabilirsiniz
Sistemin önceden aldığı raporları temizlememiz gerekiyor temizlemek için CTRL+X tuşuna basıyoruz
Hatayı çözmemiz için oyunun exe adını öğrenmemiz gerekiyor
Hata veren uygulamayı çalıştırıyoruz ve üstünde exe adı yazıyor
Filtrelemek için CTRL+U tuşuna basıyoruz
Açılan yerden resimde gösterilen yazıya tıklıyoruz

Burdan process name tıklıyoruz
Sonra exenin adını yazıyoruz örnek GTAVLauncher.exe mutlaka sonuna exeyi ekleyin
Sonrasında add diyoruz apply diyoruz ve ok diyoruz
Ve sonra rapor yakalama işlemini başlatıyoruz başlatmak için file yazısına tıklayıp capture eventse tıklıyoruz

Sonra hata veren uygulamayı çalıştırıyoruz
Ve sonra gördüğünüz gibi raporlar ekrana düştü
Uygulamayı kapatmadan capture eventse tekrar tıklıyoruz
Name not found yazısına sağ tıklıyoruz sonra resimde gösterilen yazıya tıklıyoruz

Burda name not faund yazan dlleri indiriyoruz ama güvenilir bir siteden indiriyoruz
Kendimin dll aldığım siteyi size öneriyorum SİTE
Bu dlleri indirip syswow64 ve system 32 klasörüne atıyoruz ve bu sorun ortadan kalkacak