15 bin TL Masaüstu bilgisayar aldım nasil

nashfw

howard roark laughed
Legend Member
Konular
51
güzelmiş beğendim

Prodadygamers

Super Member
Konular
7
hocam bu ekonomide bu vallahi iyi bulmusun bundan sonra pc alma devri kapandı zaten kur 30 olmuş

zidor31

Super Member
Konular
1
rtx daha iyi kardşeim rtx tercihim

zidor31

Super Member
Konular
1
15e göre çok kulanışlı kanka h.o

hilmisah01

Ultra Member
Konular
13
Web sitesi
realitycheats.com
kanka benimde aynı sistem sadece rtx 3060ti var o kadar ve çok yeterli last of us part 1 oyunu full+full grafiklerde oynuyorum kasmadan

realityhk831

Active Member
Bu yapılandırma orta seviye bir oyuncu bilgisayarı olarak kabul edilebilir. İşlemci olarak AMD Ryzen 5 5600, yüksek performanslı bir işlemcidir ve oyunlar için iyi bir performans sunabilir. Grafik kartı olarak RTX 3060, orta seviye oyuncular için ideal bir seçenektir ve çoğu modern oyunu yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz.

16GB RAM, oyunlar ve genel bilgisayar kullanımı için yeterli olacaktır. Ancak bazı daha yoğun iş yükleri için daha fazla bellek avantajlı olabilir. 500GB SSD depolama alanı, oyunlar ve uygulamalar için yeterli olabilir, ancak daha fazla depolama alanı gerektiren durumlar için harici bir sabit disk veya ek bir SSD düşünebilirsiniz.

Güç kaynağı olarak 650W 80+ Bronze sertifikalı bir model seçmişsiniz. Bu, sisteminizin enerji ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli olacaktır.

Genel olarak, bu yapılandırma orta seviye oyun performansı için uygun olacaktır. Ancak oyunlar ve diğer uygulamalar için daha yüksek performans hedefliyorsanız, daha güçlü bir işlemci ve grafik kartı seçmeniz gerekebilir.