2 İşletim Sistemi İle Diğer Bilgisayardaki Valo Hileyi Tespit Edermi ?

No1

ɢᴜ̈ᴍᴜ̈ş ʏᴀᴅᴀ ᴋᴜʀşᴜɴ ?
Ultra Member
Konular
30
Merhaba dostlar ,

küçük kardeşim kendi oynadığı oyununda hile açtığı için dün akşam saatlerinde main valo hesabım kalıcı banlandı ve hwid ban yedim hwid kaldırırım sıkıntı yok ama sizlere şöyle bi sorum var ,
2.nci bir işletim sistemi yani ( iki tane windows 10 kursam ) biri kardeşim biri benim için aynı pc ye " hwid değiştirdikten sonra " ben kendi işletim sistemimde temiz bir şekilde valo oynasam kardeşimin işletim sistemindeki hile bana ban yedirtirmi valorant oynamıyor.

karadam521

Confirmed Memb.
Konular
3
evet malesef fark eder çünkü bunun sebebei anakartınıza direkt olarak ban atması dır

h4rdin

Ultra Member
Konular
2
hocam bende açtım hwid yedim ama format felan hiç bişey etki etmiyor spoofer denedim olmadı paralı olanları deneyin diyolar
ama ben denemedim 4 ay bekledim ondan sonra açıldı banı bidaha yemedi + yeni hesap açtığın da bile yiyor

No1

ɢᴜ̈ᴍᴜ̈ş ʏᴀᴅᴀ ᴋᴜʀşᴜɴ ?
Ultra Member
Konular
30
hocam bende açtım hwid yedim ama format felan hiç bişey etki etmiyor spoofer denedim olmadı paralı olanları deneyin diyolar
ama ben denemedim 4 ay bekledim ondan sonra açıldı banı bidaha yemedi + yeni hesap açtığın da bile yiyor
benim dediğim farklı birşey hocam dc falan varsa atta sesli bir şekilde anlatıyım

grassboy

Heil Hitler!
Confirmed Memb.
Konular
17
herehangi bir 3. parti bir yazılım kullanmadeığın sürece bişey olmaz

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Kardeşiniz Valorantta hile açarsa ve donanım banı yerse, sonra girilen tüm hesaplarda banlanır. Eğer elinizde bir spoofer mevcut ise oyuna giriş yapmadan önce kullanmanız gerekli.

No1

ɢᴜ̈ᴍᴜ̈ş ʏᴀᴅᴀ ᴋᴜʀşᴜɴ ?
Ultra Member
Konular
30
Kardeşiniz Valorantta hile açarsa ve donanım banı yerse, sonra girilen tüm hesaplarda banlanır. Eğer elinizde bir spoofer mevcut ise oyuna giriş yapmadan önce kullanmanız gerekli.
kardeşim kendi işletim sisteminde valo harici farklı bir oyunda hile açıcak hocam benim diğer işletim sisteminde vanguard onu algılamaz heralde