30 Gün Ücretsiz Netflix Hesabı Alma

iwystic

Veteran
Konular
290
Türkiye'de zarara girdikleri için artık deneme sürümünü kaldırdılar ama bunun çözüm olacağını sandılar. :)

PpUOkx.png

Öncelikle bir sanal kart açıyoruz. İçinde 2-3 TL olsa yeter içinde bakiye tanımlaması içindir.
Açtıktan sonra herhangi bir numarayla onay paneline kayıt olup, 2-3 TL de oraya atıyoruz.
(Yabancı numara almak için.)

Kayıt olup para attıktan sonra, Netflix'de doğrulama yapmak için olan numaralara bakıyoruz.
Örnek: Endonezya numarası var, hemen bir VPN'e girip Endonezya'ya bağlanıyoruz.

Bağlandıktan sonra tarayıcıdan Netflix'i açıp deneme sürümünü kullanabiliyorsunuz.

Numara panelden aldığınız numara burada devreye girer. Kart bilgilerinizi girdikten sonra, sizi numara onay sekmesine atar.
Hangi ülkedeyseniz sadece o numaranın koduna gönderebiliyorsunuz.
Örnek TR: +90 gibi..

Numara onay sekmesine gelince panelden aldığınız numarayı girin ve size verdiği kodu girip, 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü kullanabilirsiniz.

Notlar.png
Sanal kartınız yoksa normal kartınızdan da alıp son 5-6 gün kala iptal ettirebilirsiniz.

MUTSUZ

MRB
Super Member
Konular
5
bu forumdaki güncel başka bir netflix methodu ve bunuda denedim bu işimi gördü sms onayı için free SIM Alma konundan faydalandım arkadaşımada aldım teşekkürler adamsın. :) öneririm thx

Ygt

Super Member
Konular
10
çalışıyormuu ??