5 yıllık ilişkimi bitirmeli miyim?

mydarkk

mydark
Super Member
Konular
1
anlaşamıyorsanız sıkıcı geliyorsa ve artık ona karşı birşey hissetmiyorsan bitirmeni öneririm

Remexus

Super Member
Konular
34
Cano ben okudum ve yorumumu yapıyorum bence bitirme çünkü niye diye soracaksan İlk başlar da herkes neyin ne olduğunu bilmediği için Çok mutlu olur bu durumu bende yaşadım ilk başlar da çok mutluyduk ama 1,2,3 Sene sonra eskisi gibi olmadığını anladım fakat şöyle bir gerçek varki insanlar büyüdükçe değişiyor mesela senin kız arkadaşın sosyete birisi değilse kısa etek şort giymiyorsa büyüdüğü zaman bunları giyecek çünkü büyüdüğü için insanların davranışı kıyafet şeyleri çok değişir bence ilişkini bitirme derim tabii şunuda diyim kız seni haylan da çok seviyorsa seninle 7/24 vakit geçiriyorsa ayrılma ama senden soğuksa yanına bile yaklaşmıyorsa ayrıl derim çünkü zamanını böyle insanlara harcama diğer oyunlar da kız arkadaş bul onlarla takıl derim.

Lelah

Active Member
Konular
1
Knk yanlış anlama ama o zaten salmış seni amq devam ettirmek mantıksız sevgilim vardı herşey mükemmeldi yazmamaya başladı soğuk davranmaya başladı sonra kendisi ayrılmak istedi yani demem o ki düzgünce kendini açıkla kıza hala aynıysa yapacak bişey yok yollarını ayır kendini açıkla derken şunu diyorum: Son zamanlarda ilişinizin kötü gittiğini düşündüğünü söyle biraz daha ilgi gösterirmisin biraz daha üzerime titreyebilirmisin de devam ediyorsa istemiyordur knk bi dene bende.

qaqas22

Super Member
Konular
2
geçmişiniz varsa ayrılma ki galiba 5 seneden söz ediyoruz vardır çek karsına konus kendinize düzen verin ikinizde öyle çokta kısıtlamayı sevmez hanımlar :)

bkaplan71

Confirmed Memb.
Konular
1
Bu saatten sonra sen yürütemiceksin ve toxicleşicek :(

grkmsen

Ultra Member
Konular
13
dostum hayatın da belli ki hiçbir şey düzgün gitmiyor ama 5 yıllık düzenli bir ilişkin var onu da kaybedersen daha da hayattan zevk almamaya başlayacaksın hatta kızı kaybettiğin zaman yalnızlıktan daha da kötü hale geleceksin oyun oynamayı bırakıp kıza daha çok zaman ayırmanı farklı şeyler denemenizi öneririm yaş ilerledikçe artık oyunlardan zevk almama ve hayattan zevk almama gibi şeyler olabiliyor gerekirse bir iş bulup çalışmanı öneririm para için bile değil farklı bir iş farklı bir uğraş için senin için daha sağlıklı olacağına eminim senin için

ard4star

Confirmed Memb.
Konular
2
reis ayrılma üzersin kızı bi kendini toparla yeni hobiler edin

Ali2899

Confirmed Memb.
Konular
4
knk hislerini anlat ve sonun hala seninle arkadaş olmak istiyorum fln diye de ekle evine çağırıncada ...