acil instagram takipçi hilesi yapmam gerekiyor

kalan2

Confirmed Memb.
Konular
19
Dostlar merhaba direk cevap bekliyorum takipçi kasmam lazım yeni hesap acicam Instagram'da boş mesajlar atmayın bildiğiniz yer varmi

zombixx

Ultra Member
Konular
15
var ama paralı hem söylersem reklam olur o yüzden söylemiyorum ama kücük bi araştırma yaparsan bulursun

flawyer

Active Member
dikkatli olmak lazım takipçi alıyım derken hesabın başkalarını takip etmeye başlayabilir

CiciBici

Active Member
Ücretsiz arıyorsanız Topfollow ve İnstaup var, Topfollow'ın içinde 5 den fazla hesabın varsa ( Fake hesap olacak ) bir anda başlat tuşuna basıp 5-10 sn de 4 coins alıp 8k yapıp 1k takipçi atabilirsin, İnstaup'ta iyi ama bir anlık bazen hesabı gerçek sanmayıp hesabı dondurabiliyor, şuan en faydalısı Topfollow

maykamca

Ultra Member
Konular
25
ücretsiz olanlar hesabına parazit gibi yapışıyor ücretliler de her yerde var zaten googleye yaz orda bile çıkar :D güvenemiyorsan şikayetvara bak bi

SparowEXE

Active Member
SMM Panel servislerini kullanabilirisiz smm panel şeklinde arama yaparsanız rahatlıkla bulabilirsiniz fiyatlarıda baya uygun

melih123698741

Super Member
Konular
1
bulkmedya kullanıyodum ben itemsatış gibi yerlerden sakın takıpçı alma kendileri de smm panellerinden parayla alıp pahalıya satıyorlar 100k izlenme bile 3,5 tl gibi birşeydi