Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ata3344

Active Member
Konular
2
Merhaba Ben Bilgisayarımı Satacağım Ancak Bilgisayarımda Reality Cheatsin Cs Go RC Multi Hacki Yüklü Bu CsGo RC MultiHack Dosya Nereye Yükleniyor Dosya Konumunu Söylermisiniz Sileceğim De

Çözüm
Ne yap ne et o bilgisayara format at. İlla ben silmek istiyorum diyeceksen Çalıştır'a %temp% yazıp çıkan her şeyi sil. Sonrasında Local dosyasına geri dön ve karışık isimli her şeyi sil. Son olarak da CS:GO'nun dosya konumundan hile kalıntılarını sil.

LostCasper

Legend Member
Konular
107
Eğer pc yi satacaksanız format atmak en iyi yol eğer kişisel bilgileriniz video, fotoğraf vs önemli bilgilerinizi hdd veya ssd bulundurduysanız.
Pc nin yeni sahibinin bir veri kurtarma çalışmasında kişisel bilgilerinizi ele geçirmesi hiçzor olmayacak.
Not; Yukarıda belirtiğim gibi özel bilgilerinizi hangi alanda saklıyorsanız onu satmayınız ne olur ne olmaz.

Rampax

💥⚡️𝐑𝐀𝐌𝐏𝐀𝐗 𝐀𝐍𝐃𝐄𝐑𝐒𝐎𝐍⚡️💥
Legend Member
Konular
107
%appdata% klasöründe silebilirsin.

iwystic

Veteran
Konular
290
Ne yap ne et o bilgisayara format at. İlla ben silmek istiyorum diyeceksen Çalıştır'a %temp% yazıp çıkan her şeyi sil. Sonrasında Local dosyasına geri dön ve karışık isimli her şeyi sil. Son olarak da CS:GO'nun dosya konumundan hile kalıntılarını sil.

Çözüm

ata3344

Active Member
Konular
2
Çok Sağolun Silmeyi Başardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...