BF1 için hile planlarınız arasında var mı? Bence eklemelisiniz.
darkram Super Member Katılım 25 Ocak 2021 Konular 8 Mesajlar 168 Tepkime puanı 12 Konum Republic of Turkey 3 Ocak 2025 #1 BF1 için hile planlarınız arasında var mı? Bence eklemelisiniz.
A ANILL321324 Active Member Katılım 30 Haz 2022 Konular 1 Mesajlar 24 Tepkime puanı 0 3 Ocak 2025 #2 BF1 efsane olur ya harbiden
NaneliSakız Ultra Member Katılım 29 Ara 2021 Konular 20 Mesajlar 810 Çözümler 3 Tepkime puanı 107 Konum Evde 3 Ocak 2025 #3 Efsane olur valla. Çok istiyorum. Şu oyunda hile kullanan kitlenin çoğunluğu Türk-Çin. Bu oyun felaket oynanıyor. Keşke hile için çalışmalar yapılsa.
Efsane olur valla. Çok istiyorum. Şu oyunda hile kullanan kitlenin çoğunluğu Türk-Çin. Bu oyun felaket oynanıyor. Keşke hile için çalışmalar yapılsa.
darkram Super Member Katılım 25 Ocak 2021 Konular 8 Mesajlar 168 Tepkime puanı 12 Konum Republic of Turkey 3 Ocak 2025 #4 NaneliSakız' Alıntı: Efsane olur valla. Çok istiyorum. Şu oyunda hile kullanan kitlenin çoğunluğu Türk-Çin. Bu oyun felaket oynanıyor. Keşke hile için çalışmalar yapılsa. Genişletmek için tıkla ... Hocam önceden free vardı, fakat değişikliklerden dolayı kaldırılmış. Yada EA anticheat getirdi ondan kaynaklıda olabilir. Her gün oynuyordum valla.
NaneliSakız' Alıntı: Efsane olur valla. Çok istiyorum. Şu oyunda hile kullanan kitlenin çoğunluğu Türk-Çin. Bu oyun felaket oynanıyor. Keşke hile için çalışmalar yapılsa. Genişletmek için tıkla ... Hocam önceden free vardı, fakat değişikliklerden dolayı kaldırılmış. Yada EA anticheat getirdi ondan kaynaklıda olabilir. Her gün oynuyordum valla.
can1708 Confirmed Memb. Katılım 23 Ara 2024 Konular 9 Mesajlar 64 Tepkime puanı 12 Konum behind you :D 6 Ocak 2025 #5 eski rc hesabımı kaybetmeden önce vardı biraz sorunluydu ama iyiydi tkrardan getirirler belki