ozula46 Çok Bilmiş Super Member Katılım 18 Nis 2021 Konular 32 Mesajlar 256 Tepkime puanı 31 Konum Yerimiz Belli Bizi Seven Bizi Bulur 9 May 2021 #1 Ektede Gördüğünüz Gibi Hata Alıyorum Biosa girip trustetten secura bootu kapattım ama hala aynı hatayı alıyorum yardım edermisiniz?
Ektede Gördüğünüz Gibi Hata Alıyorum Biosa girip trustetten secura bootu kapattım ama hala aynı hatayı alıyorum yardım edermisiniz?
heypervenom Active Member Katılım 28 Şub 2021 Konular 1 Mesajlar 38 Tepkime puanı 5 9 May 2021 #2 Dostum şuan denemeyin zaten zulu ve vanguard tarafından detected bu uygulama açarsan banlıyor Oyla 0 Downvote
ozula46 Çok Bilmiş Super Member Katılım 18 Nis 2021 Konular 32 Mesajlar 256 Tepkime puanı 31 Konum Yerimiz Belli Bizi Seven Bizi Bulur 9 May 2021 #3 t heypervenom' Alıntı: Dostum şuan denemeyin zaten zulu ve vanguard tarafından detected bu uygulama açarsan banlıyor Genişletmek için tıkla ... thxxxx Oyla 0 Downvote
t heypervenom' Alıntı: Dostum şuan denemeyin zaten zulu ve vanguard tarafından detected bu uygulama açarsan banlıyor Genişletmek için tıkla ... thxxxx