AMD Ryzen 3 2200G Ekran kapanma sorunu.

nuriderman0

Super Member
Konular
83
Windows 10 2H22 sürümünü kulanıyorum dün yeni bir sistem kurdum bilgisayarıma format attım Windows 10 temel güncellemelerini yükledim ve sıra drivera geldi.
AMD Ryzen 3 2200G işemci driverini yükledim ve yüklenmenin yarısında ekranım gitti.
Yeniden başlattım ve aynı sorun karşıma çıktı ekranımda sinyal yok hatası alıyordum kurtarma modundan güvenli moda geçtim ve driveri sildim ardından aygıt yöneticisindeki bütün hatalı aygıtları kaldırıp DDU ile bütün driver dosyalarını temizinden kaldırım.
Driver yüklemeyi tekrar denedim ve aynı hatayı adlım aynı işlemi tekrarladıktan sonra AMD nin kendi temiz driver silicisini indirdim ve güvenli moda çalıştırıp sildim. Driverin eski sürümlerini denedim aynı hatalar tekrar aldım AMD otomatik driver yükleyicisini denedim yine hata devam ediyordu bir çözüm bulamadım.
Lütfen bildiğiniz bir yöntem , video veya uygulama varsa atarsanız sevinirim.
Sistem:
AMD Ryzen 3 2200G
A320M-A PRO ana kart
8+8 GB Ram
Windows Sürümüm 2H22
Power Supply 300W

OVDsnayz

Member
aynı sorun bende de vardı anıden ekran kapanamlaşr yasıordum sorun işlemci kardeısm baska ıslemcı ıle dene sorun cozulurse ıslemcı degıstır

Kadir945

Super Member
Konular
8
işlemciye çok fazla yük bindiriyor olabilirsin önce arkada çalışanları ve cpu yu etkileyen var mı diye bak eğer yük binmiyorsa cpu da sıkıntı var değiştirmeni öneririm

nuriderman0

Super Member
Konular
83
Arkadaşlar sorunu çözdüm.
Ben ETS2 oynama zevkimi artırmak için dev bir televizyon ekranı kullanıyordum televizyon ile uyumlu olmadığı için sorun oluşmuş.

lexuas

Confirmed Memb.
Konular
1
kanka o ekran kartını yenılemen lazım yoksa yakarsın bende 4090Tİ var başıma geldı oyle olay yenılemenı tevsıye ederım