Among Us Siyah Ekranda Kalma Sorunu ÇÖZÜMÜ

irfanefe57

Confirmed Memb.
Konular
10
Herkese selamlar millet among us oynayanların çoğu bu siyah ekran hatasını almışdır oyunda 1 kişi atıldıktan sonra siyah ekranda kalabiliyor bu bazı kişilerde çok fazla kiminde ise çok az oluyor bu hatayı alan kişiler genellikle oyunda hile açanlar oluyor bende bu oyunda hile açdığım için biliyorimki bu hatayı alan kişi sayısı çokdur buyrun o zaman çözümü:

öcelikle among us un olduğu kalsör (dosya konumuna) gidiyorsunuz ve among us a sağ tıklıyorsunuz. (malesef fotoğraf koyamıyorum ama %100 çözüm olacaktır şu anda fotoğraf çekebilecek bir durumda değilim.)

Among us a sağ tıkladıktan sonra en alttan özellikler diyoruz ve karşımıza among us un bilgilerini taşıyan bir panel geliyor panelden üst kısımda olan UYUMLULUK kısmına giriyoruz ve uyumluluk düzelt diyip uyumluluğu
WİNDOWS 8 yapıyoruz bu oyununuzda hiçbirşeyi değiştirmeyecektir. (işe yaradıysa ne mutlu bana bende oldu arkadaşlar sizdede olacaktır iyi günler ^_^)

iwystic

Veteran
Konular
290
Konuyu açarken özen gösterelim lütfen. Yazım & Detaylı Anlatım
Konu için teşekkürler.

MUTSUZ

MRB
Super Member
Konular
5
Oyun launcherini dep'e ekleyebilirsin ekran kartı sürücünü güncellemende fayda var oyunu yönetici olarak aç uyumluluk modu bazı sürümlerde among usda tam olarak çalışmayabilir ve among us sağ tık uyumluluk sorunlarını giderme yönteminide deneyebilirsin...

irfanefe57

Confirmed Memb.
Konular
10
Oyun launcherini dep'e ekleyebilirsin ekran kartı sürücünü güncellemende fayda var oyunu yönetici olarak aç uyumluluk modu bazı sürümlerde among usda tam olarak çalışmayabilir ve among us sağ tık uyumluluk sorunlarını giderme yönteminide deneyebilirsin...
reis valla denedimde bende bu oldu paylaşayım dedim ^_^

canavaroyun

Super Member
bende oyuna giriyo oyundan atıyo kızlarla takılırdım ne güzel

Therhan

Banned Member
Konular
23
inş olur aga herkeste