Anti-Virüs Önerisi

Jokerapp32

Super Member
Konular
9
merhaba arkadaşlar yakın bir süre içerisinde kırekli bir kaç oyun indirdim fakat gmaillerimde farklı sitelerden doğrulama kodu alıyorum ve hepsi bir anda çöp kutusuna gidiyor gmail şifremi değiştirsemde yine giriş sağlanıyor yani bilgisayarımda bir virüs söz konusu ayrıca bilgisayarım fazlasıyla donuyor. crackli oyunları silmeme rağmen hala aynı sorunu yaşıyorum. anti virüs önerir misiniz format atmak istemiyorum bilgisayarıma

CazYapma01

Super Member
Konular
4
ilk başta malware bytes ile temizleyip eset nod32 antivirüsü kurabilirsin eset nod32 iyi bir virüs programı ve ilk 30 gün ücretsizdi diye hatırlıyorum ama ciddi bir virüs gibiyse format öneririm ve bence girdiğin çoğu uygulama mail gibi şeylerin şifresini değişmeni öneririm

Jokerapp32

Super Member
Konular
9
ilk başta malware bytes ile temizleyip eset nod32 antivirüsü kurabilirsin eset nod32 iyi bir virüs programı ve ilk 30 gün ücretsizdi diye hatırlıyorum ama ciddi bir virüs gibiyse format öneririm ve bence girdiğin çoğu uygulama mail gibi şeylerin şifresini değişmeni öneririm
şuan malware bytes ile taradım ve 4 virüs çıktı sağol önerin için
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

dostum malware ile farklı disk tarama var mı yoksa bilgisayar üzerinde ki iki disk'ide tarıyor mu şuanlık tüm kırekli oyunları /D bölümüne kurdum

Arishem

Banned Member
Konular
177
comodo fırewall kur bıttı

tublrr

Confirmed Memb.
hocam benim tek bildiğim defendir yetmez mi