S SpecMiller Active Member Katılım 16 May 2021 Konular 5 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 20 May 2021 #1 Windows Son Sürüm Kullanıyorum Yani Güncel Kullanıyorum. Mavi ekran vermişti onuda halletttim Şimdi İse Farklı Bi sorun Var Atıığım Fotoğrafta O yazı Geliyor Ondan SOnra Kapanıyor Hile Apex Legends Açın Demiyor hiç. Kapanıyor Ekli dosyalar resim_2021-05-20_144619.png 29.6 KB · Görüntüleme: 16
Windows Son Sürüm Kullanıyorum Yani Güncel Kullanıyorum. Mavi ekran vermişti onuda halletttim Şimdi İse Farklı Bi sorun Var Atıığım Fotoğrafta O yazı Geliyor Ondan SOnra Kapanıyor Hile Apex Legends Açın Demiyor hiç. Kapanıyor
D Drenated Legend Member Katılım 23 Kas 2019 Konular 454 Mesajlar 1,850 Çözümler 162 Tepkime puanı 1,524 20 May 2021 #2 Çalıştıra %temp% yazıp tüm dosyaları silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyiniz. Oyla 0 Downvote
V Vass Confirmed Memb. Katılım 2 May 2021 Konular 12 Mesajlar 58 Tepkime puanı 14 20 May 2021 #3 JesterDrenated' Alıntı: Çalıştıra %temp% yazıp tüm dosyaları silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla ... olumlu cevap helal olsun böyle devamke rc ekibi Oyla 0 Downvote
JesterDrenated' Alıntı: Çalıştıra %temp% yazıp tüm dosyaları silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla ... olumlu cevap helal olsun böyle devamke rc ekibi
S SpecMiller Active Member Katılım 16 May 2021 Konular 5 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 21 May 2021 #4 yaptım şimdide easyanticheat sürekli hata veriyor ne yapmam lazım JesterDrenated' Alıntı: Çalıştıra %temp% yazıp tüm dosyaları silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
yaptım şimdide easyanticheat sürekli hata veriyor ne yapmam lazım JesterDrenated' Alıntı: Çalıştıra %temp% yazıp tüm dosyaları silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla ...