Apex Legends Hilesini Açtığımda Konsol Kapanıyor

Moonseros

Active Member
Konular
2
Hileyi açıyorum open apex legends kısmına geldiği zaman direk cmd kapanıyor ne yapmam lazım ?

Sürüm:Windows 2004

Ekli dosyalar

• asdasdasd.png
    asdasdasd.png
    45.7 KB · Görüntüleme: 20

wariane

Ultra Member
Konular
10
RealUİ Yi Kapat Aç Olmaz İse %temp% yaz sil olmaz ise yenıden baslat pc yi bendede olmustu kapattım actım

iwystic

Veteran
Konular
290
Hiçbir hata almadan hile konsolu kapanıyorsa, Windows Güvenliği dahil antivirüslerini devre dışı bırakmalısın.

Moonseros

Active Member
Konular
2
Hiçbir hata almadan hile konsolu kapanıyorsa, Windows Güvenliği dahil antivirüslerini devre dışı bırakmalısın.
Hepsini devre dışı bıraktım ama durum yinede aynı bu sorunu sadece ben yaşıyorum sanırım daha dün format attım 2004 sürümüne geçtim

iwystic

Veteran
Konular
290
Hepsini devre dışı bıraktım ama durum yinede aynı bu sorunu sadece ben yaşıyorum sanırım daha dün format attım 2004 sürümüne geçtim
Tekrar deneyin. Yine de olmazsa antivirüs programlarınızı silip bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Defender Control programıyla Windows Defender'i kapatın.

Moonseros

Active Member
Konular
2
Tekrar deneyin. Yine de olmazsa antivirüs programlarınızı silip bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Defender Control programıyla Windows Defender'i kapatın.
Antivirüs programı kullanmıyorum bilgisayarı formattan sonra direk defender programı ile kapatıyorum bir şey var ama anlamış değilim