Apex legends te sürekli ban yiyorum

cristmas123

Super Member
Konular
6
Merhabalar apex legends te sadece glow açıp legit oynayıp ilk 2 hesabımda toplam 1- 1.5 ay ban yemeden oynayabildim sonrasında ban yedim.
Son 1haftada 4 hesap açtım yine sadece glow kullanarak legit oynadım ve maximum 3-4 maç sonra ban yiyorum.
Sistem beni buluyor bilgisayarımda herhangi bi program fln kullanmıyorum eskidende kullanmıyordum fakat 1ay a yakın ban yemiyordum şimdi neden 3 maç bile oynayamadan bu hile ile ban yiyorum anlamış değilim
Daha önce böyle bi durum ile karşılaşmış olanlar veya bu durumla ilgili bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim...

cristmas123

Super Member
Konular
6
Hwıd yemişim öğrendim fakat forumdaki spoof işe yaramıyor :( Aramızda hwid problemini çözecek birisi varmı acaba ?

Carsafci68

#Apex
Ultra Member
Konular
15
hwıd yedıysen gecmıs olsun hocam sıtedekı spoofer malesef calısmıyor. hwıd yedıgınız kanısına nasıl vardınız aceba ?
2. secenek olarak oyuna hıle acmadan gırıp bı 1 2 gun oynayın eger gene ban yersenız hwıd kesınlesmıs olur .
hwıdın 2 secenegı var 1. spoofer kı pıyasada kılerın cogu paralı sıtedekı malesef calısmıyor.
2. secenek sıstemınızdekı serı numaraları degıstırmek format atmak yada ssd hdd hangısını kullanıyorsanız onu degıstırmek .

Chief

Super Member
knk bunun bi çok nedeni olabilir yani abartırsın fln yada gü.lü koruması vardır 3. parti yazılımdan yemissindir her oyunda ban vardır

cristmas123

Super Member
Konular
6
hwıd yedıysen gecmıs olsun hocam sıtedekı spoofer malesef calısmıyor. hwıd yedıgınız kanısına nasıl vardınız aceba ?
2. secenek olarak oyuna hıle acmadan gırıp bı 1 2 gun oynayın eger gene ban yersenız hwıd kesınlesmıs olur .
hwıdın 2 secenegı var 1. spoofer kı pıyasada kılerın cogu paralı sıtedekı malesef calısmıyor.
2. secenek sıstemınızdekı serı numaraları degıstırmek format atmak yada ssd hdd hangısını kullanıyorsanız onu degıstırmek .
Dediğim gibi hilesiz denemedim sade glow açık safe ve leggit oynuyorum 2 maç geçmeden ban yiyorum

1453temak

Super Member
Konular
2
sen gene iyisin beni oyuna girdikten 10 saniye sonra banladılar ban da süresiz ban normal banda degil

cristmas123

Super Member
Konular
6
Şimdi bir hesap açıyorum hilesiz deniyeceğim bakalım ban yiyecekmiyim