Artık işe Giderken durup kahve alamıyorum.

enes06123123

Active Member
ne diyeceğimi bilmiyorum resmen bokun içinde yüzüyoruz şu anda :D

efebrbk465

Super Member
Konular
3
adam roma yazmış aga ve ülke batıyo bi kola olmuş 35 tl

djefsane

Super Member
Konular
7
Vay arkadaş bu ülke neymiş hiç iyi bir şeyler olmamış öylemi gençler ?

Bu millet namkör namkör. bu millete iyilik yaramaz. anca iktidarı suçluyorlar. iyi şeyler çok oldu olmaz olur mu hiç. dur bak sana sayayım.

yol yaptılaa. köprü yaptılaa namkörler. (ama paralı-hem de geçiş ücretleri euro üzerinden hesaplandığı için türk lirasına vurduğunda kol gibi giriyor. otoban yapıyor boy boy afişler, tünel yapıyor manşet manşet haberler. elin gavuru gelip kendi para birimiyle 10 euro dan geçiyor. sen 210 lira ödüyorsun. öteki taraftan dolansan daha az mazot yakmış olursun. ayrıca ben o yolun parasını yıllarca vergilerimle ödedim ve o yol senin benim vergilerimle yapılmışken extra neden geçiş ücreti ödüyorum onu da anlayamadım)

togg yaptılaaaa araba yaptılaaaa (yaptılar yapmasına da alamadıktan sonra ne yapayım ben öyle arabayı. 900 bin lira olmuş kardeşim togg o da 300 km menzilli düşük paket. togg un iyisine bineyim dersen de 1.215 milyon lira ödeyeceksin alacaksın paşalar gibi bineceksin. bozuldu mu ? yallah istanbula başka yerde servis yok. servise de güvenmeyin parçası yok aga. arabayı yapmışlar parçasını yapmamışlar.)

çıkar telefonunu göster bakayım sen hani aç insan nerde? (telefonu aldım evet doğru. kaçak redmi note 9 pro aldım. o da pahalıya denk geldi kaçak aldığımn için. bir yolunu bulup imei attırdım kullanıyorum. arkadaşım iphone aldı yine kaçak. 4 ayda bir e sim ve normal sim arasında geçiş yapıp duruyor. çünkü kayıt ettirmek istersem 6 bin lira. yani bana diyor ki seveee seveeee faturalı alacaksın 1 telefon da bana alacaksın.

Son olarak. aslında son değil ama çenemi fazla yormak istemiyorum laf anlamayan insanlar için asla çenemi yoramam. bu kadar uzun yazıp gereksiz yere zaman harcadığım için de kendimden utanacağım buna da eminim.aç insan göster diyorlar. aç nerde var ? siyanürle ailesini parasızlık yüzünden öldüren, geçim sıkıntısından intihar eden, personel zam istedi diye bıçaklayan patronlar çalışanlar zaten bu ülkede değil bunlar hep sudanda oluyor ama sanırım birileri türkiyede oluyor gibi gösteriyor. her allah günü boy boy manşet geçim sıkıntısından intihar etti bilmem ne diye aç insan nerde diyenler açıp gazete okusun aç insanları görürler.

nokta. nokta. nokta. aç insan yok diyenin de, ekonomi güzel diyenin de allah belasını versin. ve tekrar tekrar söylüyorum yolda belde sağda solda bana birisi çıkar telefonu göster derse o telefonu çıkarır onun bi yerine sokarım.

son nokta.
ulan ülkemi gezmeye gelen turist maaşının 4 de 1ini cebine koyup paşalar gibi yiyip içip eğleniyor. geçen yaz ingiltereye gittik bak gezmeye değil lan halam hastaydı onu ziyarete gittik. git gel osu busu (gezme falan yok yeminle. dışarıda yemek bile yemedik.) 110 bin lira para gitmiş. benim maaşımın 11 katı yapıyor. gezmeye kalksak 300 bin lirayı göster çıkar. sen daha neyin davasındasın iyi şeyler olmamış mı diye yazıyorsun. ????

MRXVPN

Active Member
Adam ülkenin genel konusunu özetlemiş

SahroX

Active Member
Konular
1
Valla Starbucks'a hayatımda 1 defa bile gitmedim o tür konularda anlamıyorum bizim iş yerinde çok güzel bi tarif var normal kahveye birşey karıştırıyorlar gayet güzel tat veriyo valla

yusufzedy

Super Member
Konular
4
Adam resmen ekonominin nasıl kötüye gittiğini anlatmış ):