Askere gitmeden önce yanımıza neler alıp gitmeliyiz??

mertiniz81

Super Member
Konular
10
CapsLock açık konu açmak veya mesaj yazmak
Baylar Merhaba Ben Askere Gideceğim. Fakat Askere giderken alınacak eşyaları vs. bilmiyorum Askerlik yapan arkadaşlarınız varsa yada bilen varsa söyleyebilirler mi? Şimdiden Teşekkür ederim

bektas52

Member
hiç bişi alamana gerek yok kardesm veriyorlar ama rahat olmak isitosan don esortman takımı jilet filan götür verdkleri seyler güzel degil pek

Benita21

Super Member
Konular
10
Öncelikle şimdiden yolun açık olsun askere gitmedim fakat tanıdığım bir çok arkadaşım gitti ve alışverişini beraber yaptık aldıklarımız şunlardı Atlet,boxer ,cüzdan ,tırnak makası, cımbız, iplik ,şampuan, dikiş, bot boyası ve fırçası, askeri saat (küçük bir saat),permatik , tıraş jileti, tıraş köpüğü, el ve yüz kremi ,yüz ve banyo havlusu ,fanila, ayak bakım kremi ve tabanlık, ayak kokusu önleyici pudra (önemli koku ömür boyu ayağında kalabilir), burun spreyi, sivil giysiler, deodorant, banyo lifi, defter, kalem, şampuan, diş fırçası, diş macunu aklıma gelenler bunlar.

Not: Uzun dönem askerlik yapacaksan bunlardan alman gerek fakat kısa bedelli yapıyorsan bazıları çok önemli değil ama yinede önlem olarak alabilirsin

5noxy7

Active Member
Konular
1
kilit cüzdan don jilet gibi küçük şeyler ztn diğerlerini onlar veriyor

VİJOXİ

Active Member
Boxer,kilit,cüzdan,tırnak makası,jilet (gideceğin yere bağlı bazı askeriyelerde veriyorlar)

remixemre

Super Member
Konular
1
kaybolsada önemli değil diyebileceğin eşyalarını al derim önem verdiğini götürürsen çalınmaz yer değiştirir :D

EmreDurmaz

Super Member
Konular
14
kardeşim bu gün tekrar gidicek olsam değerli eşylarımı evimde bırakır hava soğuk ise sadece bir hırka ile giderdim o kadar çok eşya veriliyor ki :)
şimdi den iyi tezkereler...

grkmsen

Ultra Member
Konular
13
çok hırsızlık dönüyor diyorlar paranı koyabileceğin bir küçük cüzdan al diğerlerini veriyorlar