Birgün ölücegiz ablacım unutmamak bizim yapıcagımız tek kural olmalı unutanlar hep sapıtıyorBen medineye doyamadım adlı ilahi bana bir gün öleceğimi gerçeğini suratıma çarparak hatırlatıyor.
Sizi raporladım bilginiz olsun birda benim paylasımıma spam atma lütfenBilimiyorum Ama Banada Önerin
ilahiyi biliyorum dinledim fakat asfdasfasdf nedir komik birsey varda benmi bilmiyorum gülüncek birsey yok bence burda ??medineye varamadım asfdasfasdf
Tsk ederim bunu bilmiyordum dinlicem
sakin olun hanımefendi herkes sizin gibi düşünecek diye bir şey yok sonuçtailahiyi biliyorum dinledim fakat asfdasfasdf nedir komik birsey varda benmi bilmiyorum gülüncek birsey yok bence burda ??
Bu bir ilahi cocuk ilahisi evet ama alaycı tavrın hoşuma gitmedi bilgin olsunbencede bunu dinlede bu ilahimiydi![]()
Bayıldım gerçekten cok güzel bir parcagüllere vurgunum..begenecegine eminim
Ben kimseye benim gibi düşün veya düşünsün demiyorum ki sadece alaycı tavır hoşuma gitmiyorsakin olun hanımefendi herkes sizin gibi düşünecek diye bir şey yok sonuçta
benim alaycı tavrım beni ilgilendirmez mi benim demekki maneviyatla alakam o kadar peki sizin bunu yargılayıp sert tepki göstermenize ne demeli?Ben kimseye benim gibi düşün veya düşünsün demiyorum ki sadece alaycı tavır hoşuma gitmiyor
Ozaman maneviyatla alakanız yoksa benim paylaşımıma alaycı yorumfa bulunamazsınız ve benimle bu üsluptada konuşamazsınız lütfen sizi uyarıyorum devam ederseniz hakkınızda şikayette bulunucam iyi forumlarbenim alaycı tavrım beni ilgilendirmez mi benim demekki maneviyatla alakam o kadar peki sizin bunu yargılayıp sert tepki göstermenize ne demeli?
Dinledim çok güzel beğendim tşk ederim ☺yakma yarabbi var begenir misin bilmiyorum ama
Abdurrahman önül gerçekten tüm parçasını severek dinliyorumDoldur derviş çay doldur guzeldir ben seviyorum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Bide abdurrahman önül götürün hacılar