Bana küçük bir destek lazım .

nuriderman0

Super Member
Konular
83
Ben kendimi bildim bileli kiralık bir evde oturuyorum. Şu an oturduğumuz yer oldukça uygun; yakınlarımızda hastane, marketler (Migros gibi), sinema gibi olanaklar mevcut. Ancak, bu yerde oldukça ucuza kalıyoruz. Geçen güne kadar 1.000 TL'ye oturuyorduk, ancak ev sahibi son günlerde kira bedelini 6.000 TL'ye yükseltti. Babam asgari ücretle çalışıyor ve borçlarımız var. Ev geliri giderlere yetişmiyor. Bu nedenle annem bir markette çalışmaya karar verdi. Bu aşamaya kadar her şey yolunda gibi görünüyor.

Ancak, ailem malum parti destekçisi . Ben bu yaşadıklarımı, Allah'ın aileme akıl vermek için yaşattığı birkaç deneyim olarak görüyorum. Ancak bunların arasında geliceğimi yakıyormuşum gibi hissediyorum. Şu anda 18 yaşındayım, ancak görünüşüm çok genç. Sokakta yürürken, insanlar 15-16 yaşında olduğumu söylüyorlar. Ailem benim çalışmamı istemiyor, üniversiteye odaklanmamı istiyorlar.

Bu durum beni vicdanen rahatsız ediyor, aileme destek olmalıyım, çalışmalıyım düşüncesi var. Diğer yandan sınavlara çalışmam gerekiyor. Ailemde malum partili olduğu için biraz akıllanmalılar diyorum, belki acı çekerler ve düşünceleri değişir diye düşünüyorum. Ancak, kendi hayatımı yakmak istemiyorum.

Bazı internet sitelerinden oyun ve sosyal medya hesapları satarak üç-beş harçlık kazanıyorum, ancak bu yeterli gelmiyor. İnternet üzerinden daha fazla para kazanmanın herhangi bir yolu var mı? TikTok fenomenler gibi rezil olmak değil, daha normal ve bilmediğim bir yöntemle. Mesela blog hazırlamak veya al-sat işleri gibi

Remexus

Super Member
Konular
34
Reis birtane sosyal hesap aç yani birtane sayfa aç kısacası orada popüler ol onun dışında Link kısaltarak para kazanbilirsin ama oda şöyle 1000 tıklamaya adamlar 36,40 TL veriyor yani biandan zor iş gidip birtane Twitter'da +18 sayfası açarak abazalara şu kişinin ifşası bu linkten ulaşarakta link üzerinden güzel bir paralar elde edebilirsin diye düşünüyorum onun dışında E-ticarete atan direk tek bildiğim bu kadar

mehmetrgh

Super Member
Reis birtane sosyal hesap aç yani birtane sayfa aç kısacası orada popüler ol onun dışında Link kısaltarak para kazanbilirsin ama oda şöyle 1000 tıklamaya adamlar 36,40 TL veriyor yani biandan zor iş gidip birtane Twitter'da +18 sayfası açarak abazalara şu kişinin ifşası bu linkten ulaşarakta link üzerinden güzel bir paralar elde edebilirsin diye düşünüyorum onun dışında E-ticarete atan direk tek bildiğim bu kadar
valla adam haklı

markus35

discord: markussss.
Super Member
Konular
14
beceri edinip para kazanabilirsin en basitinden logo tasarım,grafik tasarım vs.
PARA lazım PARA
herkesin istediği istemiyorum diyenlerin yalan söylediği para.
Dinciyim diyenlerin aslında taptığı şeydir para.
Para öyle bir şey ki kadını erkeğe , erkeyi kadına çevirir

nuriderman0

Super Member
Konular
83
beceri edinip para kazanabilirsin en basitinden logo tasarım,grafik tasarım vs.
benim bilgisayarım 2 opera sekmesinde kasmaya başlıyor kulaklıktan birleme sesleri geliyor
bırak bir uygulamayı yükleyip açmak yüklediğim an format ister bilgisayarım.

markus35

discord: markussss.
Super Member
Konular
14
benim bilgisayarım 2 opera sekmesinde kasmaya başlıyor kulaklıktan birleme sesleri geliyor
bırak bir uygulamayı yükleyip açmak yüklediğim an format ister bilgisayarım.
dostum internet cafeye gidip bile yapabilirsin

zGruGz

Super Member
Konular
8
dostum telefon veya internet kafe üzerinden nfc tasarımına başlayabilirsin