Serkoyanko
Super Member
- Konular
- 11
2 sene önce bir gün telefonum çaldı arayan eski bir arkadaşımdı. Dedi ki bana çok acil hoca rolü yapacak birisi lazım hayırdır dedim dedi ki bir kız var sevgilisine büyü yapmak istiyor daha önce de bir sürü Hacı hocaya gitmiş hep para kaptırmış akıllanmıyor da bu yüzden bir plan yaptık sahte bir hocaya yönlendirip bu işten vazgeçmesi için ona telkinde bulunmasını isteyeceğiz dedi. Senin numaranı veriyorum seni arayacak sen bu işlerde bilgilisindir izlemediğin korku filmi yok dedi. Tamam dedim. Kız beni aradı buluşma ayarladık gittik bir yere oturduk bu işte hayat hikayesini anlattı bana adamı ne kadar çok sevdiğini onu elde etmek için birçok kez büyü kırdığını hepsine çok yüksek paralar ödediğini ama hala bir sonuç alamadığını ve bir tanıdık vasıtasıyla bana ulaştığını beni çok methettiklerini söyledi. Ben de planı uygulamaya koydum önce büyü yapacağımı söyledim ve bundan birkaç tane uyduruk eşya istedim hepsini hazırladı getirdi dedim ki sadece bir deneme hakkım var eğer olursa para alırım eğer olmazsa zaten başımız çok kötü belaya girer üç harflilerle ve bir daha asla bu işlere bulaşmaman gerekir dedim. Ne de olsa hiçbir şey yapmayacaktım ve sonrasında büyü işe yaramadı ama bir daha uğraşamayız yoksa lanetleniriz diye korkutup vazgeçmesini sağlayacaktım. Buna uyduruk bir muska verdim bir tane de bildiğimiz Çeşme suyunu verdim bunu yemeğine kat dedim gönderdim. Aradan 4 gün geçti kız beni aradı hocam Allah sizden razı olsun sayenizde kavuştum dedi benden IBAN istedi para göndereceğini söyledi.
Ben de para almayacağımı başka bir yerden yüklü bir şekilde ödeme aldığımı söyledim. Aradan birkaç ay geçti bir gün yine yabancı bir numara beni aradı yine bir bayan ve o da sevgilisine büyü yaptırmak istediğini ve numaramı Bir önceki bayandan aldığını söyledi. Hatta bu bir önceki bayan benim numaramı mükemmel bir hoca diye herkese dağıtmış. Artık arayanlara yalan söylemeye başladım şehir değiştirdiğimi bu yüzden ilgilenemeyeceğimi söylemeye başladım. Hangi ilde iseniz oraya oraya gelelim diyenlerde oldu. İşten sıyrılana kadar epey uğraştım. Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen hala bazen yabancı numaralar arayıp Doğukan hoca ile görüşmek istiyorum diyorlar. Bende numaranın yanlış olduğunu söyleyip kapatıyorum.