Basketbol ayakkabısı öneriniz varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
Basketbol ayakkabısı seçerken öncelikle hangi tip oyuncu olduğunuzu ve oynadığınız pozisyonu dikkate almanız gerekiyor. Çünkü farklı pozisyonlar için farklı özelliklere sahip ayakkabılar mevcut. Ayrıca ayak yapınız, tarzınız ve bütçeniz de seçimde etkili olabilir.

Bununla birlikte, bazı popüler basketbol ayakkabısı markaları şunlardır:

Nike: Nike, özellikle basketbol ayakkabısı konusunda oldukça popüler bir markadır. Özellikle LeBron James, Kevin Durant ve Kobe Bryant gibi ünlü basketbolcuların sponsorluğunu yapmasıyla bilinir.

Adidas: Adidas da basketbol ayakkabıları konusunda uzmanlaşmış bir markadır ve James Harden, Damian Lillard ve Derrick Rose gibi ünlü oyuncuların sponsorluğunu yapar.

Under Armour: Under Armour, Steph Curry'nin sponsorluğunu yapar ve Curry serisi basketbol ayakkabıları oldukça popülerdir.

Puma: Puma, son yıllarda basketbol ayakkabıları konusunda yeniden giriş yaptı ve ünlü oyuncuların sponsorluğunu yapmaya başladı.

New Balance: New Balance, basketbol ayakkabıları konusunda daha az bilinir olsa da, Kawhi Leonard gibi ünlü oyuncuların sponsorluğunu yapar ve performanslarına odaklanan tasarımlarıyla tanınır.

Bu markalar arasından seçim yapabilirsiniz. Ancak unutmayın, en önemli şey, sizin için en uygun basketbol ayakkabısını bulmaktır.

Sabah kalktığım için böle yazdım kb.

MauroİCARDİ

Mauro Emanuel Icardi Rivero
Ultra Member
Konular
7
ayakkabıyı sadece baskettemi kullancan yoksa ara sıra gündelik kullanıcakmısın ona göre önerelim.
baskette dostum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Basketbol ayakkabısı seçerken öncelikle hangi tip oyuncu olduğunuzu ve oynadığınız pozisyonu dikkate almanız gerekiyor. Çünkü farklı pozisyonlar için farklı özelliklere sahip ayakkabılar mevcut. Ayrıca ayak yapınız, tarzınız ve bütçeniz de seçimde etkili olabilir.

Bununla birlikte, bazı popüler basketbol ayakkabısı markaları şunlardır:

Nike: Nike, özellikle basketbol ayakkabısı konusunda oldukça popüler bir markadır. Özellikle LeBron James, Kevin Durant ve Kobe Bryant gibi ünlü basketbolcuların sponsorluğunu yapmasıyla bilinir.

Adidas: Adidas da basketbol ayakkabıları konusunda uzmanlaşmış bir markadır ve James Harden, Damian Lillard ve Derrick Rose gibi ünlü oyuncuların sponsorluğunu yapar.

Under Armour: Under Armour, Steph Curry'nin sponsorluğunu yapar ve Curry serisi basketbol ayakkabıları oldukça popülerdir.

Puma: Puma, son yıllarda basketbol ayakkabıları konusunda yeniden giriş yaptı ve ünlü oyuncuların sponsorluğunu yapmaya başladı.

New Balance: New Balance, basketbol ayakkabıları konusunda daha az bilinir olsa da, Kawhi Leonard gibi ünlü oyuncuların sponsorluğunu yapar ve performanslarına odaklanan tasarımlarıyla tanınır.

Bu markalar arasından seçim yapabilirsiniz. Ancak unutmayın, en önemli şey, sizin için en uygun basketbol ayakkabısını bulmaktır.

Sabah kalktığım için böle yazdım kb.
oglum cok iyi sagol kanka 3 numarayım
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

jordan falan al dicem ama çok pahallı olduğu için daha çok kauçuk tabanlı basketbol ayakkabılarına bak derim
teşekkür ederim tavsiyen için

markus35

discord: markussss.
Super Member
Konular
14
kyrie 7 kesinlikle almalısın

tolgaakdam

Super Member
Lebron witness 6 siyah mavi rengi indirime girmişti 1400 e

ks13141ye0

Super Member
Konular
9
ben kd 14 ve 15 seviyorum eğer beğeniyorsan kyrie infinity bakabilirsin, ince bir ayağa sahipsen lebron olabilir, jordanlar da güzel

b1ade

Member
Aktif olarak Kyrie 5 Low kullanıyorum pişman olmazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...