Battle Teams 2 Hakkında "

Meo06

Super Member
Konular
5
Selamlar Dostlarım Battle Teams 2 Oyunun bir hilesi varmıdır bir bilginiz varmı reality ekibi acaba bu oyun hakkında bir geliştirme yapacakmıdır Ekipe sormak İsterim oyunun oyuncusu artmaya başladı hem forumumuz için iyi olabilecegini düşünüyorum Eger sizde öyle düşünüyorsanız yorumlarda buluşalım dostlarım Skin hilesi veya oyundaki Para hilesi yapılırsa eger Gerçekten İyi olacak diye düşünüyorum Herkese hayırlı geceler İyi formlar

iwystic

Veteran
Konular
290
Oyunun kitlesinin arttığını düşünmüyorum çünkü 30sv altı bütün serverlar boş durumda diğer serverlar da zaten eski kitleden oyuncular oluyor. Ekibin sırf bunun için uğraşacağını sanmam ama @Knull belki hileyi güncelleyebilir. Tahminlerim bu şekilde.

reu1n

Ultra Member
Konular
7
Oyunun kitlesinin arttığını düşünmüyorum çünkü 30sv altı bütün serverlar boş durumda diğer serverlar da zaten eski kitleden oyuncular oluyor. Ekibin sırf bunun için uğraşacağını sanmam ama @Knull belki hileyi güncelleyebilir. Tahminlerim bu şekilde.
reis oyun o oyun değil tr serveri daha yeni açıldı oyunun battle teams 2 diye

berke25

Super Member
Konular
3
Battle teams 2 oyununda hile yapmanın pek mümkün olmadığını araştırmıştım.. Çıkarsa yine buradan çıkar zaten.

shawnn

Member
oyun daha yeni cikti kimse oynamiyor o sebebden olabilir