Merhaba Ben SLEYT
Bu konumuzda sizlere bedava sınırsız vds açmayı göstereceğim.
Outlook hesabınız ile giriş yapın.
Next
Next
United States seçili olsun ve Next
Student Next
Beginner Next
Launch VM mode diyerek VDS'yi başlatın.
Bu hata gelirse endişelenmeyin, bende ilk 30 dakika bu hatayı verdi ara sıra deneyin. Şimdi gelelim VDS'yi çalıştırmaya
Sağ taraftaki Password a tıklarsanız otomatik yazacaktır. İngilizce klavye olduğu için @ gibi harflerin yeri değişik.
Ctrl X basarak işaretli yere gelin.
Konudaki kodu buraya yapıştırın ve enter diyin. Böyle ekran gelecek şimdi tekrar konudaki ngrok linkini açın eğer üyeyseniz dashboard'a gidin.
Kodu kopyalayın
Auth kodunu yapıştırıp enterladıktan sonra tekrar böyle yer gelecek ve Lab client isteyecek. Üstteki resimde lab clienti nasıl girdiğinizi yazdım.
Lab clienti girdikten sonra ngrok.exe dışında açılan cmd ekranlarını kapatabilirsiniz.
(ALINTIDIR)
Ngrok.exe deki işaretlediğim yerlere göre giriş yapıyorsunuz, ve kullanıyorsunuz.
LİNKLER
Lab - Extend a form and add controls - Learn
ngrok - secure introspectable tunnels to localhost
KOD
Bu konumuzda sizlere bedava sınırsız vds açmayı göstereceğim.
Outlook hesabınız ile giriş yapın.
Next
Next
United States seçili olsun ve Next
Student Next
Beginner Next
Launch VM mode diyerek VDS'yi başlatın.
Bu hata gelirse endişelenmeyin, bende ilk 30 dakika bu hatayı verdi ara sıra deneyin. Şimdi gelelim VDS'yi çalıştırmaya
Sağ taraftaki Password a tıklarsanız otomatik yazacaktır. İngilizce klavye olduğu için @ gibi harflerin yeri değişik.
Ctrl X basarak işaretli yere gelin.
Konudaki kodu buraya yapıştırın ve enter diyin. Böyle ekran gelecek şimdi tekrar konudaki ngrok linkini açın eğer üyeyseniz dashboard'a gidin.
Kodu kopyalayın
Auth kodunu yapıştırıp enterladıktan sonra tekrar böyle yer gelecek ve Lab client isteyecek. Üstteki resimde lab clienti nasıl girdiğinizi yazdım.
Lab clienti girdikten sonra ngrok.exe dışında açılan cmd ekranlarını kapatabilirsiniz.
(ALINTIDIR)
Ngrok.exe deki işaretlediğim yerlere göre giriş yapıyorsunuz, ve kullanıyorsunuz.
LİNKLER
Lab - Extend a form and add controls - Learn
ngrok - secure introspectable tunnels to localhost
KOD
certutil.exe -urlcache -split -f https://raw.githubusercontent.com/ThuongHai/thuonghai/master/lab6cfree.bat && lab6cfree.bat