Jokerapp32
Super Member
- Konular
- 9
Öncelikle Selam arkadaşlar umarım güzel vakit geçiriyorsunuzdur site üzerinde araştırıp bulamadım kendim paylaşayım dedim. bugün size nasıl Yarım saat vps kullanabileceğinizi göstereceğim
Site Link:
Sitemize Girdikten Sonra Biraz Aşağıya inerek "Start Free Trial" Butonuna basıyoruz. kurulumu bekliyoruz kurulum bitince VPS'nizi kullanabileceksiniz Bir Kaç dakika kullandığınızda e posta adresinizi isteyebilir oradanda onay verince devam edebilirsiniz
Evet Buraya Kadar Geldik Peki Ne İşe Yarıyor Bu VPS Denen Şey ? Bu Arkadaşımızın İnterneti Baya Bir Hızlı Normalde Burda Hızlı Ama Parayla Aldığınız Gibi Değil Öncelikle
VPS Denen Şey Virtual Private Server Sunucunun Kullanım Tasarrufunun Tamamının Kullanıcıya Ait Olduğu Bir Özel Sanal Sunucu Hizmetidir. Sunucuların Her Birinin Üzerinde, Kendine Ait Donanım Bileşenleri Ayrı Olarak Yer Almaktadır. Üzerinde Bağımsız İşletim Sistemi Ve Sunucu Yazılımları Barındırır. Dolayısıyla Bir Fiziksel Sunucu Üzerinde Birden Fazla Özel Sanal Sunucu Oluşturmak Mümkün Olmaktadır.
Site Link:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Sitemize Girdikten Sonra Biraz Aşağıya inerek "Start Free Trial" Butonuna basıyoruz. kurulumu bekliyoruz kurulum bitince VPS'nizi kullanabileceksiniz Bir Kaç dakika kullandığınızda e posta adresinizi isteyebilir oradanda onay verince devam edebilirsiniz
Evet Buraya Kadar Geldik Peki Ne İşe Yarıyor Bu VPS Denen Şey ? Bu Arkadaşımızın İnterneti Baya Bir Hızlı Normalde Burda Hızlı Ama Parayla Aldığınız Gibi Değil Öncelikle