Beni Teselli Edebilecek Biri Var Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FisneSuYu

FisneSuYu#9691
Banned Member
Konular
6
Web sitesi
www.youtube.com
6 yıllık bir ilişkim vardı. Aldattığı için 4 ay önce ondan ayrıldım. Aldattığı kişi de yabancı biri değildi ( konuda belirttiğim kişi değil )... Bu gün öyle boş boş medyada dolaşırken en yakın dostumun bir gönderisine denk geldim. Evleniyorlarmış. Arkadaşım da bana geçen söylüyordu " müdür sana bi davetiye göndericem AMA sakın gelmemezlik yapma yaza bomba gibi giricez " diye. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. En yakın dostumun mesut olması ne güzel bir şeydi aslında. O gönderiyi gördükten sonra 56 tane duyguyu aynı anda yaşadım. Ayrıldıktan sonra 1-2 hafta onu gözlerim aradı ama sonra unutmaya çalıştım hayatıma devam edebilmek için ve başarmıştım. Ama şimdi böyle bir olay olunca yine yıkıldım. En yakın dostumun düğününe gitmezsem olmaz, gidersem de olmaz. Zaten 1 dostumu elimden almıştı 4 ay önce, 2.sine izin veremem. Hayattaki tek felsefem " gerçekten size dert olacak şeyleri kafanıza takın ". Ama bu konuyu boş veremiyorum 1 haftadır. Aklımdan da çıkmıyor. Ruhsal olarak baya boşluktayım sizce nasıl davranmalıyım?

eXpadioss

Super Member
Konular
17
Web sitesi
steamcommunity.com
Hayatın da o şahısları tanımamış var edeceksin kendini. Başka hiç bir şeye odaklanma ve canının yandığını hissettiğin anda oyuna gir , dışarı çık hatta git 31 çek kafanı dağıt

FisneSuYu

FisneSuYu#9691
Banned Member
Konular
6
Web sitesi
www.youtube.com
Hayatın da o şahısları tanımamış var edeceksin kendini. Başka hiç bir şeye odaklanma ve canının yandığını hissettiğin anda oyuna gir , dışarı çık hatta git 31 çek kafanı dağıt
Denemeye çalışacağım. Ama zorlanıyorum hem de çok. Ama neleri atlattım bunu da atlatırım herhalde.

takoz45

Confirmed Memb.
Konular
3
kafana taktıgınız işlerden ve stresten kurutulamazsınız

tlhayrdsv

Confirmed Memb.
Konular
2
Size sizin kadar değer vermeyıp sırtınızdan vuran ınsanlar ıcın kendınızı uzmeyın hayata 1 kere gelıyoruz her şerrin altında bır hayır her hayırın altında da bır ser vardır unutmayın

Berkant01

Confirmed Memb.
Senin verdiğin değerin az bişeyini göremiyorsan o kişiden uzaklaşmalısın.
Merak etme karşına daha iyileri çıkar dostum...
Hiç kafanı takma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...